Overvej disse ting, når lejlighedskomplekset skal renoveres

Overvej disse ting, når lejlighedskomplekset skal renoveres

Hvis du er ejer af et lejlighedskompleks eller er medlem af en boligforening hvis lejligheder skal renoveres, er det en opgave, der kan være rigtig stor. Når disse lejligheder og selve lejlighedskomplekset skal renoveres, er der en masse ting, der er gode at huske på. læs videre her for at høre mere om, hvad der kan overvejes, når lejlighedskomplekset skal renoveres.

Optimering af brandsikkerhed

Når lejlighedskomplekset skal renoveres, kan det give god mulighed for også at finde ud af, hvordan brandsikkerheden kan optimeres. Dette kan gøres på flere forskellige måder, blandt andet med noget som en såkaldt safe ladder. Dette er en stige, der gemmes væk i en klimakasse på taget af bygningen, og som folder sig ud i tilfælde af brand.

Det giver beboere mulighed for at komme væk, mens det samtidig er noget, der kan hjælpe brandfolkene – læs mere her. Det kan derfor være en løsning, der egner sig rigtigt godt til lejlighedskomplekset, da det er med til at skabe en højere brandsikkerhed, og derudover sikkert også mere tryghed hos beboerne.

Derudover er det også en god ide at være opmærksom på noget som brandalarmerne i de enkelte lejligheder, da det jo også er vigtigt, at disse er optimale og virker som de skal. Det kan jo være, at det er på tide, at de skal skiftes – så kan dette gøres under denne renovering. Overvej altså gerne, om brandsikkerheden skal optimeres, når lejlighedskomplekset skal renoveres.

Vaskerum

Noget andet der også kan være værd at overveje, når lejlighedskomplekset skal renoveres, er noget som det vaskekælder- eller vaskerum, der er. Hvis dette måske er kommet til at se lidt slidt ud, er det nemlig en god ide at renovere det, så det igen kan komme til at se pænt ud. Det vil uden tvivl også være til glæde for alle beboerne, hvis vaskerummet renoveres.

Her kan der blandt andet skiftes loft eller gulv, alt efter, hvad der er mest behov for. Der kan også købes nye vaskemaskiner eller tørretumblere, hvis dette er noget, der også godt kunne trænge til. Det er helt sikkert en optimering, som beboerne vil blive rigtig glade for i hverdagen – især hvis vaskerummet lige nu ikke er særligt flot, og vaskemaskiner eller tørretumblere lige nu ikke fungerer så godt, som de burde. Dette er altså ting der kan overvejes, når lejlighedskomplekset skal renoveres.