Sådan gør du haven sommerklar – 5 gode råd

Sådan gør du haven sommerklar – 5 gode råd

Når sommeren nærmer sig, er der mange ting, der skal ses til, da haven selvfølgelig skal gøres klar, så den kan bruges og nydes om sommeren. Dog kan det være svært at finde ud af, hvor man skal starte og slutte, og du som havearbejder får derfor her 5 gode råd til, hvad du kan gøre for at gøre haven sommerklar.

 

Ryd op i bedene

Det er altid en fordel at få ryddet ud i bedene for at få gjort plads til nye planter. Det betyder, at der bl.a. skal fjernes nedfaldne grene, rives blade og kviste væk – også fra græsplænen.

 

Ny græsplæne

Et andet godt råd er at få styr på græsplænen ved at rydde den gamle plæne af vejen og så nogle nye frø. På den måde kan en ny græsplæne dannes, og du kan nyde din have langt mere.

 

Bekæmp ukrudt

De færreste mennesker ønsker ukrudt i deres have, og det er derfor en god idé at få ukrudtet bekæmpet, inden det spreder sig til større områder. Desuden er haven langt pænere, hvis der ikke er vokset ukrudt.

 

Anlæg et drivhus

At have et drivhus er en god fritidshobby, der er sund, da man via. et drivhus tilbringer mange timer udenfor. Desuden får man en masse godt ud af at have et drivhus, da man selv kan bestemme, hvad man ønsker sig af frugter og grøntsager i drivhuset.

 

Stil havemøblerne frem

En have er ikke en have uden havemøbler. Laver man et lille møbelarrangement i sin have, har man nemlig bedre mulighed for at nyde omgivelserne.

 

Omlægning af haven

Skal du have omlagt haven eller lignende, så find en anlægsgartner i dit område. Lis Mikkelsen står klar til at hjælpe dig i Østjylland og er derfor det oplagte valg for dig, der befinder sig i Århus, Silkeborg eller Skanderborg. Kontakt Anlægsgartner Lis Mikkelsen allerede i dag.