Sådan indretter du terrassen bedst muligt

Sådan indretter du terrassen bedst muligt

Det er de færreste af os, der kan forestille os en bolig uden en terrasse. Det er denne, der udgør den naturlige forlængelse af hjemmet, og derfor er der også her tale om de ekstra kvadratmeter, der byder på masser af frisk luft og udeliv.

Og derfor vil flere af os også gerne trække så meget af hverdagen som muligt ud på vores terrasser, når vejret tillader det, hvorfor det er vigtigt, at den er indrettet bedst muligt til de mange forskellige formål, som hverdagen fordrer.

Sørg for at det er praktisk at opholde sig ude

Derfor skal du først og fremmest sørge for, at din terrasse er praktisk.

Det vil sige, at du bør have et godt havebord med nogle behagelige stole, som der kan spises ved. Det skal gerne placeres et sted uden alt for meget sol, således man kan spise sin mad uden at få det alt for varmt. En fordel er også en god parasol, således der kan skærmes for den bagende sol.

Har du en grill, bør den også være i nærheden af bordet, således det er let at få maden fragtet frem og tilbage.

I nærheden af bordet bør der også være en haveslange, idet der ofte kan være behov for en hurtig rengøring.

Glem ikke hyggen og den gode komfort

Terrassen skal dog også være hyggelig at opholde sig på. Og derfor bør du også indrette et område, som indgyder til masser af ro og afslapning. Det kan du blandt andet gøre med nogle loungemøbler, som man virkelig kan slænge sig i. Det kan for eksempel være sækkestole fra SACKit, som altid giver masser af komfort.

Det er her, hvor du indretter din oase. Brug derfor også gerne lanterner, bløde plaider og hyggelige lyskæder, og krydr det hele med krukker fyldt med farverige blomster og duftende krydderurter.