3 råd til at energiforbedre boligen

3 råd til at energiforbedre boligen

Vores bolig bliver udsat på samme måde, som vores hud og krop hver dag gør. Vind og vejr er blot én af udfordringerne for både os selv, men særligt også vores hus. En bolig kræver vedligeholdelse og nogle gange kan det rent faktisk betale sig, at kigge boligen efter i sømmene, da steder rundt i hjemmet kan forbedres energimæssigt således, at du både investerer i din bolig, men dine årlige udgifter også mindskes.

energiforbedring

Opnå den størst mulige besparelse

Der findes mange boligforbedringer, der kan spare dig for penge, men herunder finder du typisk de projekter, der vil spare dig for flest mulige udgifter.

  • Isolering af gulv
  • Udskiftning til energiruder
  • Isolering af ydervæg
  • Udskiftning af tag eller loft med nyere isolering
  • Installering af et ventilationsanlæg, der vil genbruge varmen til ventilation
  • Udskiftning af fyr

Få hjælp til dine boligforbedringer

En større energirenovering kan koste mange penge fra start, men på længere sigt vil det kunne betale sig og mærkes på regningerne. På hurtiglaannemt.dk kan du optage et lån, der kan hjælpe dig med dine boligforbedringer. Denne hjemmeside tilbyder flere forskellige lånetyper, så du præcist kan finde frem til det lån, der passer til dine boligforbedrings størrelse og behov. Se mere på hurtiglaannemt.dk, hvor du finder mere info og vejledning.

Alle kan ansøge om et energitilskud

Et lån er ikke den eneste mulighed for at finde råd til energirenoveringen. Alle kan ansøge om et tilskud hos de forskellige danske energiselskaber – alt lige fra radiatorventiler til jordvarme.
Der er intet krav om bopæl i landet, når man skal udvælge et energiselskab, man vil søge om tilskud fra. Dog er det vigtigt at søge om hjælp, inden du gå ud og anskaffer dig materialer og begynder på boligforbedringerne. Søg på nettet via diverse tilskudsportaler og find frem til, om du har mulighed for et tilskud.