3 tips til at forny din bolig med et knapt budget

3 tips til at forny din bolig med et knapt budget

Kender du det med, at du har lyst til at lave helt om i din bolig? Nogle gange trænger der bare til forandring. Det kan godt være dyrt med sådan en fornyelse af dit hjem, men du kan også sagtens gøre det med et mindre budget. Det handler blot om at tænke lidt kreativt.

Flyt rundt på dine ting

Det kan lyde meget simpelt, men faktisk kan det gøre rigtig meget, hvis du begynder at flytte rundt på dine ting og møbler. Du kan tage én rum ad gangen og flytte helt rundt på møblerne, så de står på en måde, som de aldrig før har stået på. Du kan også vælge at bytte rundt på nogle møbler i de forskellige rum. Tag din rumdeler fra soveværelset ind i stuen og byt den ud med den kommode, der står i stuen. Hvis du skal flytte på mange store ting, skal du dog huske at passe på din krop. Du kan få en vakuum løfter her, der vil skåne dig, når du skal løfte diverse ting.

Forny med maling

Når du skal skabe stor fornyelse med få midler, er maling altid en rigtig god ting. Det koster ikke alverdens, men til gengæld kan du skabe store resultater med det. Du kan f.eks. begynde at male vægge for at give en helt ny stemning til dine rum. Du kan også male gamle møbler i stedet for at købe helt nye. Hvis du har en kommode, der er begyndt at se lidt falmet ud, så mal den i en frisk farve.

Bring liv ind i dit hjem

Hvis du savner et frisk pust og noget mere liv, kan du gå på jagt efter nogle fede vaser og nogle flotte blomster og planter. Det vil nemlig give en hel masse liv til din indretning.