Belysning en masse

Belysning en masse

Hvis du er på jagt efter en ny lampe er der mange forskellige stedet, du kan købe den. Du kan gå til en lampeforretning og betale det hvide ud af øjnene, du kan gå på Den Blå Avis og risikere at købe varme varer, eller du kan vælge den nemmeste og mest spændende løsning og købe den på en auktion.

Det sjoveste og smarteste valg

Der er jo ingen, der gider at have lamper fra IKEA, så hvorfor gå på kompromis ligesom alle andre og vælge det de gør? Du kan i stedet vælge at undersøge en ofte overset mulighed i dagens Danmark – auktioner. Auktioner er en uovertruffen mulighed for at nørde med de forskellige lamper og finde lige præcis den lampe, der passer til det projekt, som du er i gang med. Du behøver kun at vide cirka hvad budgettet skal være og så kan du boltre dig i en verden af god kvalitetsbelysning til en flydende pris. Det at prisen ikke er fastsat giver dig, som forbruger, muligheden for at få overordentligt gode priser på ting, der normalt ville have kostet spidsen af en jetjager. Det bedste er, at du ikke engang behøver at flytte dig fra din sofa, for at gå på eventyr. Du kan nemlig finde præcis, hvad du går og drømmer om lige hvor du har smidt dig, bare du har en telefon, iPad eller en computer med dig. Auktionshusene er nemlig kommet ind i det 21. århundrede og har lavet hjemmesider, så du kan nyde det eventyr, det er at være på auktion direkte fra stuen.

Hvis du har fået mod på at afprøve en overset mulighed, kan du med fordel klikke her, for at blive sendt direkte ind i en verden, hvor lamperne er unikke og prisen er en flydende ting, som du kan være med til at fastsætte. Tillykke med din nye hobby – og god jagt!