Guide til altanmøbler

Guide til altanmøbler

Der er intet, der er bedre end at sidde udenfor på sin altan, når solen skinner med sine varme stråler. En altan er en unik mulighed for at nyde storbyens rus og det gode vejr, mens du kan kigge ud over horisonten. Altaner er næsten en nødvendighed, hvis man er bosat i et lejlighedskompleks, og eftersom der ikke er ret meget plads at gøre godt med, så handler det om at få så meget ud af det begrænsede areal som overhovedet muligt.

Sådan får du mest ud af begrænset plads

Der kan være forskellige måder at gribe indretningen an, når det kommer til, hvordan du skal placere diverse møbler på en altan. Selvom det selvfølgelig er baseret på personlige præferencer, så er der alligevel nogle punkter, som er gode at have i hovedet, når du er på møbelindkøb.

Små og praktiske – ikke store og tunge

Du har ikke meget plads at gøre godt med, og derfor er det dumt at slæbe store, tunge sofaelementer ud på altanen. Du har brug for små altanmøbler, der efterlader plads på altangulvet til, at fx kan have besøg af gæster. Du skal trods alt bruge altanen til at opholde dig på. Det er ikke et opbevaringsrum uden tag på.

Møbler, der kan sammenfoldes

Det er en god idé at vælge møbler, der kan foldes sammen, når de ikke er i brug. Derved sparer du plads og har muligheden for at gemme dem væk i vinterhalvåret.

Køb møbler med flere funktioner

Der findes et ton af møbler, der har flere funktioner, end hvad man først tror. Det er både praktisk og pladsbesparende. Du kan fx bruge en skammel som et bord eller en opbevaringsplads til en krukke, såfremt der skal være ekstra plads til gæster.

Investér i altanmøbler til en god pris

Der er mange funktionelle og designvenlige altanmøbler, der kombinerer komfort og stilrene linjer, som du kan vælge imellem. Og det behøver ikke koste en formue. Altanmøbler er enkelte og simple i designet. Du kan finde inspiration ved at klikke her. Gør din altan sommerklar, og få naboerne til at se til med misundelige blikke.