Det skal du lave i efterårsferien

Det skal du lave i efterårsferien

Vi er trådt ind i efterårsmånederne, hvilket betyder, at efterårsferien nærmer sig for mange mennesker. Ferie er for de flestes vedkommende alt rart. Du kan enten vælge at læne dig tilbage og bruge tiden på at slappe af, men du kan også bruge din ferie på at få klaret alt det, du normalt ikke har tid til i din travle hverdag. Her kommer forslag til, hvad du kan lave i din efterårsferie.

Saml kastanjer

Hvis du gerne vil bruge noget tid med dine børn f.eks., kan I sammen kan en tur i skoven, hvor I samler kastanjer. En tur i skoven er i sig selv hyggeligt, men det kan måske være svært at få lokket børnene med. Derfor lokker det lidt, når du fortæller, at I skal samle kastanjer. Kastanjerne kan I altid tage med hjem og lave til kastanjedyr, der kan stå i vindueskarmen og pynte.

Opfrisk din have

Når det er efterår, er det også perfekt vejr til at opholde sig i haven. Det er hverken for varmt eller for koldt til havearbejde. Derfor kan du også bruge en dag i din ferie på at opfriske din have lidt. Det kan du f.eks. gøre ved at fylde flis på dine bede eller andre områder i din have. Flis har den effekt, at det kan give haven et mere rustikt og sammenhængende look. Find farverig flis til haven her.

Hold filmmaraton

Når vejret udenfor er gråt og trist, er det især oplagt med et filmaraton i stuen. Saml din familie eller venner til at se film sammen med dig. Tag hver jeres dyne med ind i stuen og suppler med varm kakao og popkorn.

Bag en kage

Hvis du mangler et lille, hyggeligt eftermiddagsprojekt, kan du kaste dig ud i at bage ud en kage. Det behøver ikke blive perfekt, men det er altid hyggeligt.