Sådan pynter du din bolig

Sådan pynter du din bolig

Du lever i din bolig, du ser den samme bolig hver dag, du bevæger dig rundt blandt de samme sanseindtryk hver dag. Derfor gælder det om at gøre boligen interessant og fascinerende at leve i – for dig. Hvis du sørger for at pynte boligen op med ting, du finder flotte, interessante og inspirerende, bliver du glad hver dag, da du lever i omgivelser, du selv finder særlige. Men hvilken slags pynt m.m. kan være med til at give dig disse fornemmelser og følelser? Det er et spørgsmål, som kun du kan svare på, men herunder kan du finde inspiration og idéer til, hvordan du bærer dig ad med at skabe din drømmeboligs drømmeudtryk.

Inspiration til boligpyntning

Som sagt gælder det om at finde tilføjelser og ændringer, som du selv finder positive. Dog kan disse eksempler måske føre dig på rette vej mod de gode idéer:

  • Hvis du er ude efter at inspirere dig selv og opstille pynt, der kan være med til at fascinere og inspirere dig, kan du prøve at opsætte citater, som du finder tiltalende. Det kan være du har et citat, du lever efter. Det kan også være du har et idol, du gerne vil have et citat af. Hvis du mangler et interessant citat, kan du finde et på citater-om-alt.dk.
  • Et ur har en særlig aura i en bolig. Du kigger ofte på det, og hvis der er lyd på, tiltrækker den megen opmærksomhed og suger stilheden til sig. Du kan anskaffe et ur, der er med til at give boligen et bestemt udtryk og sætte standarden for boligen. Det kan f.eks. være et ur med svingende visere eller, hvis du vil gå den ekstra mil, et bornholmerur.
  • Brug interessante farver. Farver er noget af det, der går mest i øjnene, og som du oftest kommer til at lægge mærke til i hverdagen. Vælg farver, du godt kan lide, men også farver, der på den ene eller anden måde giver dig en beroligende følelse. Prøv også at lave interessante kontraster, der skaber en unik bolig.
  • Præg boligen med unikke genstande. Det kan f.eks. være en nipsting, du har taget med hjem fra en udenlandsrejse. Det kan også være anderledes statuetter, malerier og skulpturer. Det kan også være noget så simpelt som en pladespiller eller en nummerskivetelefon. Det kan også være noget af ældre dato, du har arvet.