Er dit hjem ordentligt sikret?

Er dit hjem ordentligt sikret?

Mange af os sørger for at putte koder og låse på vores telefoner, så folk ikke kan få adgang til dem, og vi sørger for, at ingen kan få fat i diverse adgangskoder til både det ene og det andet, når vi færdes på internettet. Det er imidlertid vigtigt at huske på, at også hjemmet skal sikres ordentligt. Der er forskellige måder at sikre hjemmet på, og det kan enten være med alarmsystemer, med en kodelås, med adgangskontrol eller med låse med magneter. Du kan herunder få uddybet nogle af de forskellige muligheder, så du kan vælge, hvordan du helst vil sikre dit hjem.

 

Adgangskontrol kan give dig et overblik

Med adgangskontrol får du mulighed for at tilføje og udelukke, hvem der skal være brugere af systemet, og du kan se, hvem der kommer og går. Desuden er det muligt selv at spærre en nøgle, og man kan selv ændre adgangsforholdene løbende. Læs mere om adgangskontrol her.

 

Magnetlåse kan skabe ekstra sikkerhed

Hvis du benytter en magnetlås, gør du det sværere for indbrudstyve at komme ind i din bolig, da de er svære at bryde op. Derudover har de en god holdbarhed, og de er nemme at anvende. Der findes flere forskellige typer af magnetlåse, og de kan nemt anvendes sammen med adgangskontrol og andre alarmsystemer. Hvis du har besluttet dig for, at en magnetlås er en god løsning til dit hjem, handler det blot om at afgøre, hvilken type det skal være. Læs om låse med magneter her.

 

Få hjælp fra din lokale låsesmed

Når du skal have installeret et nyt sikkerhedssystem til dit hjem, hvad enten det skal være adgangskontrol, en magnetlås, et alarmsystem eller andet kan du få din lokale låsesmed til at hjælpe dig. I byerne syd for Aarhus, det vil sige Odder, Beder, Malling og Skanderborg, er det Odder Låseservice, der kan hjælpe dig. En låsesmed hjælper dig både med installeringen af dit nye sikkerhedssystem, men hvis du endnu ikke er sikker på, hvordan du vil sikre dit hjem, kan de også hjælpe dig med at beslutte, hvilken form for sikkerhedssystem, der passer til netop dit hjem.