Få hjælp til VVS arbejdet

Få hjælp til VVS arbejdet

Blikkenslagere arbejder på det enkle begreb “vand ind – vand ud.” I et nyt hjem har VVS-systemet tre hovedkomponenter, vandforsyningssystemet, dræningssystemet og apparatet / fikstursættet. I de fleste samfund skal du være autoriseret blikkenslager, eller du skal arbejde under en licenseret blikkenslager, der godkender og fører tilsyn med dit arbejde. Lokale koder bestemmer standard VVS-procedurer, men et nyt hjemmes inventarplacering, rørføringsdiagram og rørstørrelse afhænger af hjemmets individuelle layout. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte en VVS installør i Frederiksberg eller i din lokale by.

Installation

Kloakstubs indstilles, inden betonfundamentet hældes, men hovedparten af VVS foregår senere. Den uforlignelige VVS-fase, der finder sted i forbindelse med lednings- og kanalinstallationsfasen, finder sted efter indramningen er afsluttet, men inden hængende gips. Dette er tiden til at installere hovedafløb i gulve og forbinde dem til stakken. Rough-in drain fittings installeres nu til dræn og kar. Dette er også tid til at installere vandforsyningsrør eller slanger og sætte toiletflanger. Fordi de ofte er for store til at indstille, når vægge og døråbninger er indrammet, indstilles karbad og brusebadsenheder typisk inden indramning af væggene. Da der endnu ikke er sket mange konstruktioner, skal du dække disse inventarer med pap eller endda gamle tæpper eller tæpper for at beskytte dem mod ridser.

Vandforsyning

Den vigtigste vandforsyningsledning kommer ind i huset under frostlinjen og opdeles derefter i to linjer; den ene leverer koldt vand, og den anden tilslutter den varme vandvarmer. Derfra leverer de to linjer varmt og koldt vand til hvert armatur eller apparat. Nogle huse har et manifoldsystem med vandforsyning med et stort panel med røde ventiler på den ene side og blå ventiler på den anden side. Hver ventil styrer et individuelt varmt eller koldt rør, der leverer vand til et armatur. Brug af et manifoldsystem gør det nemt at slukke for vandforsyningen til et armatur uden at slukke for vandforsyningen til hele huset.