Sådan finder du den perfekte seng

Sådan finder du den perfekte seng

En seng er ekstrem vigtig. Det er den vi bruger, når vi skal sove, så vi igen har energi til en ny dag. Det er derfor også ekstremt vigtigt, at du ligger godt. Hvis du ikke får en god nattesøvn, kan det påvirke hele din dag. Du bliver træt, irriteret og ikke i stand til at gøre ting, som du ellers plejer at kunne. Det kan være en god ide at få en specialist til at rådgive dig til, hvilken slags seng du skal have – find hos sengespecialisten. På den måde er du sikker på at finde den helt rigtige seng, så du kan sove bedre.

Elevations- eller planseng?

Der findes flere forskelige modeller af senge. Du hjælper på forskellige ting, og har forskellige egenskaber, som passer til præcis den måde, man sover bedst på. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige, så du får den bedst mulige nattesøvn. På en elevationseng kan du køre begge enderne op og ned – på den måde kan du både få hovedet opad, hvis det hjælper dig til at sove bedre, men samtidig også benene op, hvis det er det, der hjælper. En planseng er en af de mest ”klassiske” senge, som man kan finde. Den er fuldstændig vandret, og kører hverken op eller ned. Den er perfekt, hvis du bare gerne vil have en helt normal seng.

Derfor er en god nattesøvn så vigtig

En god søvn er vigtigt for hele din døgnrytme. Hvis du ikke er ordenligt udhvilet, har du ikke den energi du behøver til din dag. På den måde kan du ikke fungere optimalt, eller som du plejer. Du kan opleve at du i løbet af dagen er træt, irriteret og i det hele taget uoplagt. Det er træls for både dig og din familie. Derfor er en god søvn vigtig.