Få foråret ind i din bolig med disse idéer

Få foråret ind i din bolig med disse idéer

Foråret er over os og de første blomster er begyndt at spire udenfor. Foråret er et perfekt tidspunkt til at opdatere din bolig, for at få foråret ind i din bolig. I denne artikel kommer vi derfor med vores bedste idéer til, hvordan du får foråret ind i din bolig.

foraar-i-boligen

Få foråret ind med flotte blomster

Den første idé, og en af de bedste måder at bringe foråret ind i din bolig, er ved at dekorere med en masse flotte blomster. Farverige blomster er noget der for alvor markerer at foråret er på vej og det er derfor også en fantastisk måde at byde foråret velkommen i din bolig.

Du kan plante utrolig mange forskellige blomster indendørs og det gælder mest om at finde nogle blomster, som du synes er flotte og som passer til din boligindretning.

Et af de bedste steder at plante blomster er i vindueskarmen, da det først og fremmest fremhæver blomsterne på en god måde, når de står ved vinduet. Du giver samtidig planterne de bedste betingelser for at gro, når de får sollys gennem vinduet, og det er derfor et perfekt sted til et par nye blomster.

Nogle af de mest populære stueplanter er primula, der fås i mange fantastiske farver og dermed kan passe ind i alles hjem. Du kan også finde et par flotte orkidéer der ligeledes fås i forskellige farver og kan pynte i ethvert hjem. Hvis du leder efter en nem stueplante kan du vælge begonier, da de både er kendt for at være farvestrålende og nemme at passe.

Ud over de nævnte blomster ovenfor, kan du finde utrolig mange andre flotte blomster som passer perfekt til at bringe foråret ind i dit hjem.

 

Pynt din bolig med ny dekoration

Idé nummer to til, hvordan du bringer foråret ind i dit hjem, er ved at finde lidt ny dekoration, der kan pynte i dit hjem og give et nyt pust.

Alt efter hvordan din bolig er indrettet kan du finde meget forskelligt dekoration, som kan pynte i din bolig. Du kan fx finde et flot sengetæppe til soveværelset eller et billede til at hænge på væggen.

Hvis du går på jagt i en møbelforretning med boliginteriør, vil du helt sikkert finde noget, som kan pynte i din bolig. Du kan fx kigge hos Nordal der blandt andet er kendt for deres flotte lamper samt meget andet boligdekoration, der kan pynte i alle slags hjem.

 

Giv din bolig et frisk pust med forårsfarver

Det sidste tip til, hvordan du får foråret ind i din bolig, handler om at pynte med forårsfarver. Det hænger lidt sammen med de to andre punkter, da det blandt andet handler om at finde flotte blomster og boliginteriør i forårsfarver.

Men ud over dekoration kan du også overveje at gå i gang med et større projekt for at få forår ind i din bolig. Du kan fx vælge at male væggene i nogle af rumme i friske lyse farver. Hvis der er noget der kan gøre en stor forskel, er det nemlig ny maling på væggene, da farven på malingen har en kæmpe betydning for hvor lyst og stort et rum føles.

At male et par af væggene i nye farver er derfor et fantastisk projekt, hvis du gerne vil friske din bolig op til foråret.

Hvis du lige er flyttet eller er ved at kigge efter ny bolig er det ligeledes vigtigt at tænke over hvordan lidt ny maling kan gøre en stor forskel for en bolig. Det kan fx være du er ved at kigge på et dødsbo der behandles ved privatskifte, i det tilfælde er det vigtigt at tænke over hvordan lidt ny maling kan gøre en afgørende forskel. Du kan desuden læse mere om privatskifte af dødsbo ved at klikke her.