Få et serviceeftersyn af dit gasfyr for at sikre driften

Få et serviceeftersyn af dit gasfyr for at sikre driften

Hvis du har valgt at investere i et naturgasfyr, så har du sikkert gjort det for at spare penge på din varmeregning. Har du f.eks. haft et oliefyr, så er der rigtig mange penge at spare. Det er dog vigtigt, at du løbende får tjekket dit gasfyr efter, da det kan have udsving, der gør, at det ikke kører optimalt, og så sparer du ikke penge – her kan en serviceaftale sikre billig drift.

 

Hvilke fordele er der ved at få en serviceaftale?

Først og fremmest så vil du forlænge levetiden på dit fyr, og sikre dig at fyret er, som det skal være. Derudover så kan du med en serviceaftale på abonnement ofte få gratis tilkald – det betyder, at du kan få hjælp, hvis der er drift problemer med dit fyr, f.eks. at det går ud, der kan derfor være en stor tryghed i at have en serviceaftale, fordi du så er sikker på altid at kunne få hjælp.

 

Hvad bliver kontrolleret ved et eftersyn af dit gasfyr?

Serviceteknikkeret har helt sikkert styr på, hvad der skal tjekkes efter eller igennem, men derfor kan det være rart, at du også har en idé om, hvad det er, der bliver tjekket:

  • Gasinstallationen bliver tjekket igennem – hvor tæt tilslutningen er fra naturgasledningen til selve gasfyret
  • Aftrækket og tilførslen af friskluft tjekkets også igennem
  • Sikkerheden af gasfyret bliver kontrolleret
  • Har du en kombi-kedel så vil produktionen af brugsvand blive tjekket

 

Hvad er med i prisen?

Når du vælger en abonnementsordning, så vil der ofte være et eftersyn med indenfor 2 år. Derudover vil du som sagt have mulighed for at tilkalde hjælp, hvornår det skal være uden yderligere omkostninger. Skal der skiftes noget på dit fyr, så skal du dog regne med, at det kommer oveni prisen.