Gaveidéer til det nyindflyttede par

Gaveidéer til det nyindflyttede par

Hvis du kender et par, der lige er flyttet ind i en bolig, går der nok ikke længe før du skal finde på en indflyttergave. Du er måske lidt i tvivl om, hvad du skal købe; skal det være noget til dem som personer, skal det være til deres bolig, eller skal det være en blanding? Selvom du er forbi processen med indflyttergave, står du måske alligevel over for problematikken med at finde en gave til et par, der er forholdsvis nyindflyttede (f.eks. fødselsdag). Hvordan vælger du, hvad der er den perfekte gave til det nyindflyttede par? En gave, der både giver glæde til parret og til boligen, men som også er brugbar i parrets nuværende situation med bolig.

Inspiration til gaveidéer

Her er en række eksempler på, hvad du eventuelt kunne købe i gave til parret. Hvis du vil tjekke flere idéer og muligheder, så klik her.

  • Parret har helt sikkert ikke nået at købe pynt og nipsting til alle afkroge af boligen, så her er du sikker på at købe noget, der er brugbar i mere eller mindre grad. Tjek deres bolig ud og se, hvilken slags pynt, der vil kunne passe. Hvis de har en meget lys lejlighed med mange planter, kunne du f.eks. købe et maleri af noget natur, der fortsætter temaet.
  • De har højst sandsynligt heller ikke allerede spredt diverse elektroniske apparater ud over hele boligen. Her kan du også give en hjælpende hånd ved f.eks. at købe en højtaler til stuen, en alarm til soveværelset eller en spilkonsol til stuen.
  • Det kan tage lang tid at samle alt det nødvendige sammen til køkkenet. Her kan du altså hjælpe dem på vej ved at købe, hvad de nu måtte mangle. Det kunne f.eks. være en æske med diverse gode knive, en toaster til morgenbrødet, en kaffemaskine til de sløve morgentimer eller andet køkkengrej, der ikke lige har stået øverst på parrets prioriteringsliste, og som de dermed ikke har fået fat i endnu.
  • Hvis du spotter andre mangler, gælder det bare om at slå til. Det vil være en enorm glædelig følelse for parret, da de både får en gave og ikke selv behøver tænke på at anskaffe, hvad end du gav dem. Under denne kategori kunne f.eks. være ekstra klapstole, knager til indgangen eller billeder til væggene.
  • Der er selvfølgelig også altid muligheden for den klassiske indflytningskurv med diverse sager.