Giv din bolig en kærlig hånd

Giv din bolig en kærlig hånd

Begynder dit hus at hænge lidt med ørerne, og kunne det godt trænge til en kærlig hånd? Der er mange ting, du kan gøre, for at opfriske dit hjem på en både nem, billig og overskuelig måde. Du bestemmer i virkeligheden selv i hvilken grad, du vil lave om i dit hjem. Det afhænger både meget af, hvad du synes, det trænger til, og hvad dit budget og dine kræfter siger til det.

Start i de små

Hvis du vil starte et sted, som er meget simpelt, men som til gengæld kan skabe en stor forandring, så start med at male. Det kan både være vægge, gulve eller lofter. Mal dem hvide for at lysne rummet helt vildt op og skabe nyt liv, eller vælg at male en enkelt væg i stuen eller soveværelset i en mere frisk farve, der kan give et frisk pust til hjemmet. Hvis du har valgt at male en væg i en anderledes farve, så prøv at match puder og/eller plakater og billeder til væggen. Det vil skabe en god sammenhæng og rød tråd i rummet.

Er du til de større forandringer?

Vil du gerne skabe en større forandring end blot nogle nye sofapuder og nymalede vægge, skal du i gang med de større projekter. Det kunne f.eks. være, at dit badeværelse begynder at trænge til en udskiftning. Så kunne du prøve at springe ud i at få helt nyt badeværelse. Se mere til nye badeværelser her. Det samme gælder nyt køkken f.eks. Sådanne forandringer er en investering, du vil blive specielt glad for, fordi du virkelig kan mærke det i din hverdag. Et nyt køkken vil gøre det til en langt større fornøjelse at gå i køkkenet og lave mad hver dag. I starten vil det nærmest føles som en leg, når det endelig er blevet til at kokkerere.