Giv dit sommerhus et løft til nye højder

Giv dit sommerhus et løft til nye højder

Er du den heldige ejer af et sommerhus i nærheden af Herning eller Skjern, og trænger dit sommerhus til en ny tagdækning? Så kan en god løsning være at bruge tagpap.

Tidligere har tagpap  haft et lidt dårligt ry. Op gennem 60’erne og 70’erne var det et meget populært materiale at bruge til taget, og der var mange selvbyggere, der benyttede sig af det. Desværre slog evnerne ikke altid til, når det kom til at skulle lægge tagpappet. Det var heller ikke altid, at det materiale, som tagpappet den gang var lavet af, var særlig godt, og det gjorde at mange efter noget tid oplevede utætte tage. Det var ikke ligefrem med til at fremme tagpappets ellers mange gode egenskaber.

I dag er der dog flere og flere, der igen benytter sig af tagpappet. Det skyldes både en forbedret kvalitet af tagpappet, samt at flere benytter fagfolk til at udføre opgaven, så det bliver lagt korrekt og efter forskrifterne.

Mange muligheder

En af tagpappets absolut bedste kvaliteter er muligheden for at kunne designe taget, som du vil. Tagpap kan fås i mange forskellige farver, og du har mulighed for at vælge alt fra helt glatte tage til tage med profiler og lister på, både vandret og lodret. Du kan også vælge at gøre dit tag helt personligt, ved at kombinere farver og former på taget.

En anden fordel ved at bruge tagpap, er også letheden af materialet, som både har betydning for husets konstruktion, men også for de fagfolk, der lægger taget. Fordi det hele kommer i ruller, så kommer taget også forholdsvis hurtigt på, og du kan i løbet at meget kort tid se taget på dit hus eller sommerhus bliver færdigt. Så uanset om dit tag er fladt eller stejlt, så kan tagpap være et godt valg af tagdækning for dig.