Skal firmaet flytte til i nye lokaler? Så læs med her …

Skal firmaet flytte til i nye lokaler? Så læs med her …

… hvor I får gode tips til, hvad der er vigtigt at huske på fra starten af, og hvordan I bedst muligt indretter lokalerne.

Få styr på elinstallationerne fra starten af

Langt de fleste virksomheder er afhængige af strøm, og i mange kontormiljøer er det vigtigt, at der er nok strømstik, og at de er placeret de rette steder. Belysningen i et kontormiljø er også vigtigt, således at der er lyst nok til at medarbejderne ser ordentligt og bliver friske, men at lyset ikke har en forkert farve, som kan give nogle mennesker hovedpine. Hent hjælp hos din lokale elinstallatør i nærheden af Vejle og Jelling, som kan vejlede og udføre alle opgaverne omkring elinstallation fra starten af, så både it, strømtilslutning og belysning er i orden.

Indret lokalerne i stil med virksomhedens værdier

Det er vigtigt for omgivelserne, at virksomheden udstråler de værdier, den står for, og er indrettet herefter. Hvis der eksempelvis ofte kommer kunder eller samarbejdspartnere på besøg i kontorlokalerne, bør disse altid fremstå rene, pæne og i stil med virksomhedens værdier.

Giv medarbejderne de bedst mulige arbejdsforhold

Når der skiftes lokaler, kan virksomheden lige så godt fra starten af gøre arbejdsmiljøet så godt som muligt, så medarbejderne får de bedst mulige arbejdsforhold. Hvis der skal indkøbes nye skriveborde, computere og kontorstole, kan disse lige så godt være ergonomisk korrekte, så de medarbejdere, der bruger hele arbejdsdagen foran computeren, ikke får problemer med ryg og nakke.

Pynt op og gør stedet personligt

Hvide, sterile lokaler er kedelige og triste at se på. Grønne planter og pynt på væggene kan derimod give liv og inspiration til medarbejderne, og planter kan sågar hjælpe på indeklimaet og være med til at holde de ansatte friske og klare i hovederne. Hæng gerne pynt på væggene, som er personligt for virksomheden, og måske et par gruppebilleder af de ansatte, som udstråler fællesskab.