Gode tips til dig der skal flytte fra hus og have

Gode tips til dig der skal flytte fra hus og have

Det kan virke uoverskueligt at skulle flytte. Haveplanter, borde og bænke og alt hvad der findes inden døre. Et projekt som er større end man lige går og tror. I denne artikel kommer vi med en række gode råd til dig der skal flytte fra hus og have. Gør det hele nemmere for dig selv. Flytterod er der ingen der vil have. 

Forbered dig i god tid

Større og mindre projekter. Forberedelse har alle dage været vejen frem for en struktureret og god oplevelse. At du tror det hele kan klares på en weekend, er urealistisk. Tag dig den tid det tager. Vær i god tid med det hele. Hold styr på alle flyttekasserne, og pak dem forsvarligt. Har du planer om at benytte en flyttemand, så gør det hele klart. Jo nemmere det er for flyttemændene jo hurtigere går det. Planlæg hvad der skal tages først, osv. Det kræver mere end man tror – havemøbler fylder! Er du dårlig til at planlægge, så kontakt en der er rigtig skarp på det. 

Nedpakning er vigtigt 

Flyttefirmaer er rigtig dygtige. Det kan vi ikke komme uden om. De har prøvet det 100 gange. Men uheldet kan altid være ude. Derfor er det essentielt, at du får pakket dine ting ned forsvarligt. Står du selv for at sikre det hele, så vær meget grundig. Bobleplast, pap, flamingo. Alt hvad hjertet begærer. Der er mange muligheder. Selv Flyttefirmaer har professionelle nedpakkere. Har du penge til det, så sparer du både tid, men du sikrer dig også på en helt anden måde. Vigtigst af alt. Du vil gerne have dine ting tilbage i samme stand. 

Hold dine flyttemænd opdateret 

Har du taget et valg, og benyttet et professionelt flyttefirma, så er det en god idé at holde dem ajour angående mulige forhindringer og ændringer. Uanset hvad, så vil de sætte pris på alle opdateringer der kan berøre dem. Overraskelser ændringer tidsplanen, og den vil man gerne holde på for jeres skyld og firmaet. På den måde vil det være lang nemmere at planlægge. Og planlægning, det er altså lig med en succesrig flytning uden kvaler. Flyttemændene kan udføre deres arbejde til absolut UG. Alle er glade. Hvor mange flyttekasser er det, hvilken dør kan vi holde ved. Listen er lang, alt information er godt. 

Have og hus – vælg det rigtige firma 

Du har dine ting kært – møbler, service, planter og hængekøjen i haven. Det bliver nok svært selv at flytte. Derfor skal i også vælge det rigtige flyttefirma. Lav jeres research. Kig på anmeldelser og tag en personlig snak med dem selv. Så er i helt sikkert på rette vej. Kompetente flyttefolk kan findes mange steder, men de store firmaer er ofte rigtig skarpe på området.