Derfor bør du altid have en foldemadras liggende klar

Derfor bør du altid have en foldemadras liggende klar

Spejderne har ordsproget: “Vær altid beredt”. Filosofien er simpel, idet de opfordrer til, at du altid skal være forberedt på både det bedste og det værste. Denne tankegang kan du også tage med dig ind i dagligdagen, hvor det giver god mening altid at være godt forberedt. 

Hav altid en flaske vand på dig. Læg mærke til hvor den nærmeste udgang er. Og så er der en alternativ ting, der også giver god mening at have klar ved hånden, hvis der pludselig skulle opstå en akut situation: en foldemadras. Læs her, hvorfor du altid bør have en foldemadras liggende klar i dit hjem.

Hvad er en foldemadras?

En foldemadras er en type madras, som typisk kan foldes sammen 2-3 gange, så den er nemmere at transportere og opbevare. En foldemadras vejer ofte ikke særlig meget, og materialet kan ikke nødvendigvis måle sig med eksempelvis en kontinentalseng. Til gengæld er en foldemadras utrolig praktisk, da du kan have den liggende i dit hjem som en ekstra madras, hvis behovet pludselig skulle opstå.

Mange vælger også at tage foldemadrasser med, hvis de skal på tur eller ud i naturen og overnatte. En foldemadras er nem at få ind i bilen, og så er den langt mere komfortabel end en typisk luftmadras.

Hav altid en foldemadras klar

Du bør altid have mindst én foldemadras i dit hjem. En foldemadras er oplagt at hive frem, hvis du får besøgende, der skal overnatte. Det kan både være handy, når du i forvejen ved, at du får overnattende gæster, men det kan også redde dig ud af en besværlig situation, hvis gæster pludselig skulle komme uanmeldt på besøg.

En foldemadras kan også bruges til mange andre ting end at sove på. Hvis du har børn i hjemmet, er en foldemadras et oplagt sted for de små at lege og hænge ud. Du kan også folde madrassen sammen et par gange og bruge som ryglæn, hvis dine puder i sofaen ikke rækker. Uanset hvad du skal bruge en foldemadras til, så tænk ligesom spejderne: Vær altid beredt og hav altid en god foldemadras liggende klar i dit hjem.