Gør din altan opholdsvenlig året rundt med altanglas

Gør din altan opholdsvenlig året rundt med altanglas

Altanen er dit lille frirum og din bedste mulighed for at nyde det dejlige vejr fra din lejlighed. Altaner er fantastiske og et must-have for den udeelskende byboer. Desværre er vejret på altaner lige så varierende, omskifteligt og regnfuldt som vejret er nede ved jorden, og det gør, at din altan store dele af året ikke egner sig til længerevarende ophold. Efterårets kulde kaster sine arme om vores land ofte alt for tidligt, og kulden holder sit stramme greb langt ind i foråret.

Det danske vejr begrænser med andre ord din mulighed for at opholde dig på din altan store dele af året. Men sådan behøver det faktisk ikke at være, for med glas til altan kan du forlænge udesæsonen på din altan og gøre den opholdsvenlig det meste af året. Især hvis du hjælper varmen på vej med eksempelvis en gasbrænder, kan nyde udsigten fra sin terrasse hele vinteren.

Specialdesignede løsninger der passer lige præcis til din altan

Hos Lumon kan du få glas til altan i alle tænkelige former og størrelser. Faktisk kan du få designet en glasafskærmning, som er helt unik for netop din altan, og som vil passe perfekt i både størrelse og form. De store glaspaneler kan afskære dig fuldstændigt fra det vilde vejr, uden du skal gå ned på udsigt og fornemmelse af, at du befinder dig udenfor.

Du kan med andre ord få en slags mini-udestue på din altan, som gør det muligt for dig at nyde din morgenkaffe og læse en bog ’udenfor’, selv når det stormer og sner. Glasafskærmningen kan fås med slidstærke glasfoldedøre, som hurtigt og nemt vil give dig adgang til den friske luft, hvis du om sommeren gerne vil åbne op og byde duften af friske blomster indenfor. Med glasfoldedøre får du en fleksibel løsning, der kan tjene dine forskellige behov som terrasseejer.