Mangler du sovepladser til overnattende gæster?

Mangler du sovepladser til overnattende gæster?

Måske har du fået din drømmebolig med din drømmebeliggenhed. Men der er måske ikke den fornødne plads, når familie eller venner bliver til et eller to glas rødvin i en weekend og gerne vil overnatte. I dette indlæg kan du blive guidet til, hvad du kan gøre ved den situation.

 

Det kan du gøre, hvis du mangler plads

Der er forskellige muligheder, man kan benytte sig af, hvis man mangler plads til overnattende gæster. Dette er for eksempel:

 

  • En tilbygning ti huset, hvor man laver et ekstra gæsteværelse
  • Måske har du en kælder, hvor du har mulighed for at lave et værelse, hvor gæster kan overnatte engang i mellem
  • Få en gæstehytte fra Spa & Sauna

 

Hvis der er mulighed for at flytte lidt rundt i kælderen og få lavet et ekstra værelse, vil dette være den nemmeste og billigste løsning. Men vil du have en mere luksuriøs løsning, hvor gæsterne også kan få mere privatliv, så vil en gæstehytte være det oplagte valg. Det kræver dog, at du har en have eller i hvert fald noget mere areal, hvor du kan placere denne.

 

Hos Spa & Sauna kan du få gæstehytter i tøndeformer, som er lavet i såkaldt thermowood-behandlede træ. De har et ekstravagant design, som vil få dine gæster til at føle sig velkomne. Udover at bruge den som gæstebolig, kan den også bruges som helårsbolig som et anneks. Så har du en teenager, som godt kunne trænge til at komme lidt væk fra familien, men naturligvis ikke helt væk, vil det også være en oplagt mulighed til et værelse til denne.

 

Hvis man synes, det er for koldt om vinteren i hytten, kan den også bruges som opbevaringsrum, som alle altid kan bruge mere af. Gæstehytterne kan fås i flere forskellige størrelser og med forskelligt tilbehør og installationer.