Modstrøm: Spar penge på dit energiforbrug

Modstrøm: Spar penge på dit energiforbrug

Synes du også, at det er træls at bruge dine hårdt tjente penge på el, vand og varme? Så er denne artikel for dig. For det er faktisk lettere end nogensinde at spare på førnævnte ting, hvilket med sikkerhed vil kunne mærkes i din pengepung, der formentlig vil blive en del tungere. Men hvordan kan du så spare penge, og hvor nemt er det helt præcist? Det svarer vi på her, så læs med og bliv klogere.

Nemmere end du tror

Som før nævnt er det slet ikke så svært at spare penge, når de kommer til vand-, el- og varmeregningen. For med Modstrøm, et uafhængigt og klimavenligt energiselskab, får du hjælp til netop dette. Hjælpen kommer fra deres energivejledere, der er specialister i at spare på energien. Herudover tilbyder Modstrøm en række energisparende produkter – naturligvis til fordelagtige priser til kunderne. Modstrøm har en filosofi, der går ud på, at bæredygtighed skal give mening for forbrugerne. Det skal nemlig kunne betale sig at være klimabevidst. Derfor gør Modstrøm det rentabelt at være miljøbevidst.

Hvordan virker det?

Modstrøms energivejledere vejleder dig i, hvordan du kan nedsætte din husholdnings forbrug. Det gør de ved at tilvejebringe dig tips og tricks, og de sørger ydermere for, at du bliver mere opmærksom på dit energiforbrug – noget, der faktisk har stor effekt alene. Klik her, hvis du vil vide mere. Er du interesseret I at se, hvad det koster for en privatforbuger? Du finder elpriser her.

Få hele husholdningen med og øg chancen for succes

For at opnå de bedste resultater, da kræver det naturligvis, at hele familien er med på idéen. Hvis I er 4-5 mennesker i husholdningen, hvoraf det kun er to af parterne, der er friske på idéen om at spare penge på energiforbruget, så kommer I selvsagt kun halvt så langt! Det er derfor en oplagt mulighed for at få eksempelvis børnene med, og det er ikke engang, fordi der skal ændres særligt mange ting. Sæt for eksempel små skilte op på lyskontakterne med teksten ”Husk at slukke mig”, og mind børnene om, at selv to minutter mindre i badet gør en stor forskel. På internettet er det faktisk også muligt at finde et såkaldt ”badeur”, der er et timeglas med en sugekop, som viser, hvor mange minutter badet tager. Jo flere gange timeglasset skal vendes, des flere penge bliver brugt – det er da til at forstå. Det handler med andre ord om at gøre det til en leg at spare penge, og hvis I har lyst, så kan I tilmed vælge, at der skal være en bonus, hvis I når et vist beløb. Det kunne eksempelvis være en tur i biografen, når året er omme.

Ikke kun for din skyld

Det er dog ikke kun for din egen skyld, at du skal forsøge at spare. For selvom det er skønt, at pengepungen ikke lider overlast på samme måde, så kan du også give dig selv et skulderklap, for du gør nemlig også en forskel for miljøet!