Rottebekæmpelse til private boligejere og virksomheder

Rottebekæmpelse til private boligejere og virksomheder

I Danmark er der hver måned ejendomme, som angribes af rotter. Rotterne er nogle små snu bæster. De gnaver sig igennem alt, der er blødere end marmor. Derfor kan de skabe store skader på installationer i ejendomme, såsom el og vand og i virksomheder sågar gnave i varer. Et stort problem er, at rotterne desuden efterlader både urin og afføring alle steder, hvilket skaber en stor smittefare. Bor du i Skive, Højslev eller omegn – tag kampen op mod rotterne og få hjælp til rottebekæmpelse til private og erhverv.

I virksomheder kan rotter blive et stort problem. Hvis virksomheden først har fået et dårligt ry og negativ omtale i pressen i forbindelse med rotter, kan det være ødelæggende for virksomheden. Derudover kan rotterne skabe en frygt for smitte, give utilpasse medarbejdere og i nogle tilfælde medføre stress hos medarbejderne. Dette gør det yderst vigtigt for virksomheder at håndtere et givent rotteproblem.

Rotterne skal bekæmpes!

Har man som borger mistanke om rotter, har man pligt til at anmelde dette. En rotte kan blive til mange på kort tid og samtidig lave rigtig mange skader, derfor er det vigtigt at reagere hurtigt, så rotterne kan blive bekæmpet. Det kan være svært at komme af med dem, hvis de først er der, derfor er det ekstra vigtigt at anmelde med det samme.

Da det kan være et problem at komme af med rotterne, når først de er der, kan det være en idé at opsætte rottespærrer. Disse kan være med til at begrænse rotternes færden og dermed kan man undgå at rotterne laver yderligere skader. Rottespærrer ses som et af de bedste værktøjer til bekæmpelse af rotter. Dog er det vigtigt, at rottespærrerne opsættes korrekt, så den ønskede effekt opnås. Rottespærrer kan være en god ide at opsætte både, hvis du allerede har problemer med rotter, men kan også bruges til at forebygge eventuelle rotteproblemer.