Gør haven forårsklar

Gør haven forårsklar

Foråret står før døren, og det betyder – forhåbentlig – mange hyggelige timer i haven med dejlige og glade mennesker. Hvis man kigger ud af køkkenvinduet lige nu, vil man måske opdage, at haven ser trist og kedelig ud efter en lang vinter, hvor den ikke har fået så meget opmærksomhed, og derfor trænger til en ekstra kærlig hånd nu, hvor udetimerne forlænges. Der skal ryddes op, plantes nyt, luges, gødes og beskæres. Der er rigeligt med opgaver at gå i gang med i haven.

bedrehusoghave

Konfirmation i haven

For nogle, byder foråret også på konfirmationer, som er en dejlig fest, man tilbringer med venner og familie. Flere og flere vælger at fejre denne dag i et telt i haven, hvilket er en anden god grund til at opfriske detaljerne, så den lægger op til en smuk og dejlig dag. Her skal der naturligvis plantes smukke blomster, fjernes ukrudt, klippes hæk, slås græs og ryddes op, så det hele står knivskarpt til den store dag.

Uanset om man kommer som gæst, eller hvis man selv er med til at arrangere konfirmation i haven, sætter man pris på, at der er gjort noget ud af det, og at det fremstår som en smuk helhed, hvor der er kælet for detaljerne. Det kan tage længere tid at gøre haven klar, men det er uden tvivl det hele værd – både til den store dag og til resten af foråret og sommeren.

Find hjælp til de dyre projekter online

Ud over teltet, skal der naturligvis også opsættes borde, stole, gulv og sørges for mad, hvilken kan blive en travl og bekostelig affære. Selvom teltløsningen måske ligner en økonomisk løsning, kan det blive en dyr affære, hvis man skal sætte haven i stand, købe gaver, leje telt og tilbehør samt sørge for mad. Derfor vælger nogle i den forbindelse at søge hjælp til finansieringen. Hvis man ønsker at læse mere om mulighederne for dette, kan man bl.a. læse om mulighederne for kviklån på https://www.spumanti.dk/quicklaan/