Sådan passer du på dine værdifulde genstande under flytningen

Sådan passer du på dine værdifulde genstande under flytningen

Står du med en flytning for døren? Så kan det virke uoverskueligt at skulle pakke alle tallerkener, glas og vaser ind enkeltvise i eksempelvis avispapir. Avisen er heller ikke altid en helt sikker løsning for dine skrøbelige ejendele. Derfor kan du med fordel vælge et andet mere sikkert materiale; papkasser. For papkasser kan bruges til alle mulige typer indpakning og beskyttelse af genstande. De fås i alverdens former og størrelser. Og så er papkasser lette at pakke tæt og effektiv måde, så pladsen ikke går til spilde og kræver at man går flere gange end nødvendigt.

Hvilken type papkasse passer til mit behov?

Der findes utroligt mange forskellige typer papkasser. Derfor vil det heller ikke være noget problem at finde den løsning, der passer til lige netop dit behov. Har du mange bøger, er det en god idé at vælge bogkasser. Har du plakater, der gerne skal transporteres uden skrammer, så de kan hænge og pynte i din nye bolig, bør du vælge paprør eller plakatæsker. Du kan også vælge de helt almindelige flyttekasser, som kan fyldes med bølgepap til at beskytte dine værdifulde ejendele. Du kan finde mange forskellige typer billige papkasser her.

Hvilket materiale er papkasser lavet af?

Papkasser er som sagt lavet en form for bølgepap. Og fordelen ved bølgepap, er at det er utroligt fleksibelt. Det betyder, at du både kan få de standhaftige og stærke papkasser og bogkasser eller den meget bløde løse bølgepap til at vikle porcelæn og glas ind i. Og det gør, at du med papkasser har flere brugsmuligheder efter papkassen er brugt til flytning. Du kan bruge den til øvrig opbevaring et tørt sted, som til-og-fra-kort til juleaften eller noget helt tredje. Og bølgepap er et nedbrydeligt materiale, der mindsker miljøaftrykket, så du kan bruge papkasser til din flytning med god samvittighed.