Skal du have bygget nyt hus?

Skal du have bygget nyt hus?

Rigtig mange drømmer om at få et helt nybygget hus. Noget som er ens helt eget, og passer nøjagtig til ens egen smag og stil. Det kan dog ofte virke som lidt af et besvær, og så ender man tit med at købe et ældre hus, fordi det umiddelbart virker nemmere og billigere. Dette er dog ikke altid helt rigtigt. Det er sandt, at det ofte i første omgang er billigere at købe et gammelt hus frem for at købe en grund og bygge et nyt hus derpå, men i længden bliver det tit billigere at bygge nyt. Som en ting skal man ofte renovere ved et ældre hus. Det er sjældent, man er helt tilfreds med det fra start af, og så har man jo lidt som skal ændres, hvilket kan blive dyrt. Derudover er et helt nyt hus også typisk bedre isoleret, hvilket betyder, at man sparer på varmeregningen, hvor man i et ældre hus enten skulle bruge de ekstra penge på selve varmeregningen eller på at få det ordentligt isoleret. Det kan derfor tit godt spare sig selv at bygge, især hvis boligmarkedet ikke er det bedste, og der er lave renter, så det bedre kan betale sig at tage et lån.

 

Få hjælp til nybyggeri og renovering hos byggefirmaet Lindgaard Nielsen

Byggefirmaet Lindgaard Nielsen er et veletableret firma, som har hovedsæde i Grenå. De kan hjælpe dig med at bygge det nye hus, du altid har drømt om. De arbejder dog ikke kun med nybyggeri, men hjælper dig også gerne med mange andre projekter. Vælger du for eksempel at købe et ældre hus i stedet for at bygge dit eget, så er de også meget erfarne inden for al form for renovering, såsom isolering, udskiftning af vinduer og døre, lægge tag og meget mere. De er altså dygtige og erfarne inden for deres fag og giver dig gerne den hjælpende hånd, du står og mangler.

Ud over deres kompetencer, går de også meget ind for at det bliver så miljøvenligt som muligt. Deres isoleringskoncept er baseret på miljøvenlige materialer, som primært består af genbrugspapir, der er det eneste papirisoleringsmateriale i Danmark med miljøgodkendelse.

Du kan altid gå ind på deres hjemmeside og få dem til at sende dig et uforpligtende tilbud. Ud over det er du også velkommen til at give dem et opkald eller sende en mail, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i deres hjælp.