Ideer til dekoration af hvide vægge

Ideer til dekoration af hvide vægge

I mange danske hjem, ser man hvide vægge, som mangler dekoration, og fremstår derfor kedelige. Det kan være fordi, man mangler inspiration til de hvide vægge, fordi der findes så mange muligheder, for at udtrykke sin personlige stil uden at overdekorere de hvide og minimalistiske vægge. Dette gælder uanset om man har en enkelt væg, som trænger til en kærlig hånd, eller om man har en hel bolig, hvor de hvide vægge skal piftes op. Det er faktisk overraskende nemt at udsmykke de hvide vægge, og det vil i mange tilfælde give rummet en helt anden stemning.

 

Flere muligheder

Afhængig af hvor modig og åben for forandringer, man er, kan man springe ud i at tapetsere eller male hele vægge eller dele af væggen. Det vil skabe et godt spil mellem de hvide vægge, hvis man skaber en kontrast med en anden farve eller et flot mønster. Med denne løsning er det vigtigt, at man tør udfolde sin kreativitet og eksperimentere lidt. Med en anden farve kan man markere dele af rummet og understrege, at her har man hyggekrogen, at her har man lektiecaféen eller fremhæve andre af boligens funktioner.

 

Hvis man vil have funktionalitet og dekoration til at gå hånd i hånd, kan man udsmykke en væg med smart opbevaring. På den måde kan man bruge de hvide vægge som praktisk opbevaring, som samtidigt vil pynte i indretningen. Det kan gøres med flotte reoler, knager, smarte skabe eller hylder, som kan sættes sammen på kryds og tværs. Her kan man udstille sine små figurer, bøger, blade, vaser eller andet, mens man kan gemme rod væk i skabene.

 

Plakater – højeste mode

Noget af det, som er meget moderne i de danske hjem, er plakater og plakatvægge i indretningen. Her har man virkelig mulighed for at udtrykke sin personlige stil, og der findes et væld af forskellige plakater med flotte motiver, farver og i forskellige størrelser, som vil passe ind i ethvert moderne hjem. Når man skal på udkig efter plakater til de kedelige, hvide vægge, er det kun fantasien der sætter grænser.