Tøjstativet bør være en del af hjemmets generelle indretning

Tøjstativet bør være en del af hjemmets generelle indretning

Der er åbenlyse steder man vil starte, når man skal designe interiøret i sit hjem. Farverne på væggen, sofaen i stuen og spisebordet i køkkenet. Det er de elementer som først springer i øjnene, og derfor også dem som får mest opmærksomhed. Når man så står efter en hård indflytning, eller omrokering, af sit hjem, så kan det være der mangler noget. Det er svært at sætte fingeren på hvad det lige præcis er, men der er noget som mangler. Den lille følelse som nager, stammer fra alle de små detaljer som mangler. Gud er i detaljen, og det skal man huske på ved en indretning. Man kan få nok så mange smukke møbler, men helhedsindtrykket kan blive ødelagt hvis ikke man har detaljen for øje.

 

En af de ting som man måske tit overser, er noget som eksempelvis tøjstativer og knagerækker. Der hænger jo bare tøj på dem, så hvorfor skulle man bruge mange kræfter på det?

Som sagt: det er detaljen. Vælger man detaljen med omhu, kan den ende med at få næsten mere betydning end de åbenlyse ting. En lille ting som folk ser i dit hjem, kan give et godt indtryk af dig som person. Desuden bruger du garanteret meget tid på at udvælge dit tøj, så hvorfor skulle du ikke bruge tid på at udvælge et tøjstativ?

Brug din fantasi til at skabe et unikt tøjstativ

Man kan naturligvis bare gå ud og købe noget anonymt og praktisk. Det er nemt, man lægger ikke længere mærke til det og det tjener sit formål. Men vil man bruge lidt mere tid på det, så kan man finde noget som både er praktisk, men også opfylder et æstetisk potentiale. Er man en kreativ person, så kan man gå på udkig utraditionelle steder. Måske har man allerede noget liggende som kunne bruges til et tøjstativ. Det autentiske look er på mode for tiden, og laver man det selv, så går det aldrig af mode. Måske har man nogle jernrør liggende eller lignende som med lidt snilde kunne omdannes til et tøjstativ. Så får man et dejligt rustikt look med masser af stil og charme.

Design dit eget tøjstativ – få en professionel til at lave det

Et andet punkt, hvor man kan bruge sin fantasi, er placeringen af en knagerække eller tøjstativ. Et stativ er som oftest forbundet med noget som står på gulvet, men hvorfor skulle man ikke kunne bore det ind i væggen? Eller i loftet for den sags skyld? Det kan man sagtens gøre. Det ser fedt ud, men derudover kan det også være enormt praktisk. Bor man for eksempel i en lille lejlighed, kan man løse mange af sine pladsproblemer med en sådan løsning.

Hvis man har en rigtig god fantasi, men meget dårlige håndværkerevner, så kan man få hjælp til det sidste. Der er mange steder som gerne hjælpe dig med at få din vision ud i livet. For eksempel et sted som Raw58. Her kan du udtænke dit eget design, og derefter bygger de det til dig. Så kan du få et stilfuldt tøjstativ som samtidigt lever op til alle dine personlige krav.

Hæng din hat som du vil, på et tøjstativ med stil

Vi har nu gennemgået et par forslag til både stil og praktiske løsninger når det kommer til tøjstativer. Men nu er det op til dig. Ingen af forslagene er udtømmende, og som med alt andet her i livet er det kun dig selv og din fantasi som sætter grænsen. Det er altså bare med at eksperimentere og prøve sig frem.