Tre ideer til temafester du kan holde i dit eget hjem

Tre ideer til temafester du kan holde i dit eget hjem

Hvis der skal holdes fest, er det både festligt og sjovt at have et tema til festen. Det behøver hverken at være svært eller dyrt at have et tema til en fest. Der findes mange nemme måder, hvor både gæsterne kan finde nem udklædning, og pynten er noget, de fleste enten har i hjemmet, eller der er nem at få fat på. Et tema er også altid godt til at bryde isen blandt gæsterne, så de har noget at starte samtalen med.

Find de latinamerikanske rytmer frem til mexicanerfesten

En mexicanerfest er både et nemt, men også et festligt tema. Gæsterne kan hurtigt anskaffe mexicanerhatte og ponchoer, som de kan bruge som udklædning. Det er derudover også både nemt og billigt at købe ind til maden, for tortillapandekager og nachos er garanteret noget, der vil hitte blandt alle gæster. Med tortillapandekager er der mad til både dem, der elsker kød, men der er også mad til vegetarerne, der kan fylde pandekagerne med forskellige grøntsager.

I hjemmet kan der pyntes op med mexicanske flag, og så er det ellers bare med at skrue op for de latinamerikanske rytmer. Når først musikken spiller, er der lagt op til en tur på dansegulvet, og så er det ellers bare med at svinge hofterne. Find inspiration til mange flere temafester her: https://temafestideer.dk/

Rødt, gult eller grønt tøj til lyskrydsfest

Lyskrydsfest er en sjov måde at lære hinanden at kende på, og samtidig er det forholdsvis nemt at finde et kostume. Temaet går i alt sin enkelthed ud på, at der er tre forskellige farver, man kan tage på, som er enten rød, gul eller grøn. Gæsterne behøver ikke at have den specifikke farve på hele kroppen, men farven kan være på enten blusen eller bukserne. Maden og drinksene kan holdes meget enkle ved at holde sig til de tre farver. 

De tre farver har hver en hel speciel betydning, som gæsterne skal gå efter, når de klæder sig ud. Tager man rødt tøj på, betyder det, at man er i et forhold, og at man derfor ikke er på udkig efter nogen flirt. Tager man gult tøj på, betyder det, at man måske har en lille flirt, men at det ikke udelukker nogen til festen, hvis nu den rette lige pludselig dukker op. Grønt tøj betyder, at man er single og på udkig efter den helt rette.

Diskofest med farvede drinks

Diskofest er både et sjovt og festligt tema, der kan bringe de fleste ud på dansegulvet. Når først gæsterne finder trompetbukserne og neonfarverne frem, er der lagt op til en festlig aften. Gæsterne kan finde deres indre John Travolta frem, mens de med deres mikrofonhår danser under diskokuglens skær.

Det behøver ikke at være dyrt at pynte op til diskofest. Bordene i hjemmet kan pyntes med sølvpapir, så det ligner en diskokugle, og baren kan være fyldt med flotte farverige drinks. Når først musikken fra Bee Gees og ABBA bliver spillet i hjemmet, er det svært at stå stille og lade være med at synge med.