3 gode råd til at sammensætte det personlige hjem

3 gode råd til at sammensætte det personlige hjem

Skab en skøn og personlig stil med lidt tips og trick til din overordnede sammenhæng i indretningen. Er til du til en stil med en snert af romantik? Den mere minimalistiske og klassiske indretning? Eller en legende og levende indretning? Læs med her, og få 3 gode tips til din indretning.

Tips og tricks til det personlige hjem

Den personlige stil emmer ofte af nostalgi og en række personlige arvestykker, rejseklenodier og skønne billeder. Hvis dit hjem har en masse flader som f.eks. et vitrineskab eller en skøn teakskænk, så har du mulighed, for at udstille de fine ting du har kær. Hent inspiration i vores tips og tricks til den uimodståelige indretning.

  • Planter – skab et skønt indeklima med smukke planter. Hvad enten du er til sukkulenterne, der næsten ikke skal passes, eller skønne Hawaii blomster, så gør planter noget helt særligt ved hjemmet. Prøv dig frem, og find frem til din personlige botaniker i maven.
  • Hjemmelavede sager – har din dejlige veninde lavet et skønt billede præcis til dig, eller har du selv kreeret fine keramik ting? Sæt det frem, og nyd, at dine sager ikke bare stammer fra et stort varehus, men er skabt med dig i tanke.
  • Brugskunst – sammensæt nyt og gammelt i din bolig. Her er brugskunst helt vildt fint, da du får skønne sager, du ikke sådan lige kan købe hvor som helst. Om det skal være en skøn vase, et spejlfad eller flotte skulpturer.

Vi håber, at du kan bruge vores tips og tricks til din personlige indretning. Om du er til brugskunst eller har en lille botaniker i maven, så giv dig i kast med din indretning og skab et sted, du vil elske at opholde dig i.