Vedligeholdelse af dit tag

Vedligeholdelse af dit tag

Et tag skal gerne kunne holde i mange år. Hvis du sørger for at passe godt på det, kan du være med til at få det til at holde så lang tid som muligt. Det kræver ikke alverdens, men tag tingene i de små, så du undgår store skader. Store skader er langt dyrere og mere omfattende at få rettet op på, end hvis du tager tingene løbende og sørger for at passe på dit tag.

Hvis du kan se, at dit tag allerede nu ikke kan reddes ved simpel vedligeholdelse, så udskift det. Rap Tag ApS tilbyder tagdækning i Roskilde, Kalundborg, Holbæk og omegn.

Rens dit tag

Hold dit tag så rent som muligt, da det mindsker chancerne for skader. Det er noget du snildt kan klare selv. Tag noget vand og en kost, så kan du fjerne både blade, mos og andet der nu må have været endt på taget. Det kræver selvfølgelig, at taget ikke er for stejlt. Mos er vigtigt at få fjernet, fordi det kan danne rødder, som kan trænge ind i taget små revner.

Husk dine tagrender

Lige så vigtigt det er at holde taget rent, lige så vigtigt er det at holde tagrenderne frie for skidt. Hvis tagrenderne er fyldt med blade og andet, kan vandet naturligvis ikke løbe væk.

Fiks skader i god tid

Er der allerede kommet skader i dit tag, så sørg for at få dem ordnet så hurtigt som muligt. Så undgår du, at skaden udvikler sig og bliver mere omfattende. Lad vær med at udskyde det ret længe, da det kun vil forværre situationen. Tag kontakt til nogen, som har erfaring inden for området, så tingene bliver lige som de skal. Ligeledes udfører Rap Tag ApS tagreparationer. Du vil takke dig selv senere for at have fikset skaden.