Brugbart og trendy hjemmekontor – få guiden

Brugbart og trendy hjemmekontor – få guiden

Et hjemmekontor er ikke kun til arbejdsrelateret brug. Det kan være et benyttelsesrigt rum i flere henseender, når det kommer til fx betaling af regninger eller bookning af ferier. Vi har samlet en miniguide til, hvorledes du kan indrette dig trendy og funktionelt på kontoret derhjemme.

bedrehusoghave

Lys og åbenhed

Et kontor med lyse rammer som hvide vægge, god arbejdsbelysning og et godt, naturligt lysindfald fra vinduer er alt sammen med til at skabe kreativitet og effektivitet for hjernen. For meget rod og uorganiserede opbevaringsløsninger kan virke for kaotisk og er ikke med til at få et indtryk af åbenhed. Sørg derfor for at have lyse farver på væggene, lys i loft og ved skrivebord og inviter solstrålerne ind af vinduet.

Praktisk opbevaring

Gode opbevaringsløsninger er alfa og omega i et hjemmekontor. Det er her man kan rode, men pakke rodet væk, når der er behov for det. Kasser, æsker, skabe og skuffer er med til at skabe system og organisering. Det kan være alt lige fra væg til væg reoler med indbyggede skabe og hylder, eller det kan være et skrivebord med smarte skuffeløsninger, hvor papirer, regninger og andre relevante dokumenter kan gemmes væk.

Skab kreativ og personlig orden

Et hjemmekontor behøver ikke være stramt og opbygget af rene linjer. Et hjemmekontor må gerne bære præg af dem, der benytter sig af kontoret. Her kan man sætte opslagstavler op, hvor idéer kan hænges synligt op, personlige familiefotos, der skaber hygge og personlighed, eller man kan lave sine egne mood-boards over det, der gør én glad og inspirerende.

Funktionalitet og design

Nogen går mere op i design end funktionalitet, og ligeledes omvendt, og det er derfor essentielt at købe kontormøbler ud fra sit individuelle behov. Gør op med dig selv, inden du går ud og bruger mange penge på kontormøbler, hvor ofte du vil komme til at sidde på kontoret, og hvor ergonomiske møblerne behøver at være. Lav en prioriteringsliste, hvor du opsætter dine prioriteter inden for bord, stole og lamper når det kommer til design, funktionalitet og pris. Gør samtidig op med dig selv, hvor mange penge du vil smide efter på de forskellige møbler og kontorartikler.

Køb dine møbler til hjemmekontoret online

Står du over for at skulle indrette dit eget hjemmekontor, eller ønsker du at friske dit eksisterende kontor op med nye, flotte kontormøbler er altistore.no stedet, hvor du online kan shoppe funktionalitet og design. De tilbyder et stort og konkurrencedygtigt sortiment af kontormøbler, der går hånd i hånd med nutidens trends. Altistore forhandler alt lige fra kontorstole og hæve-sænkeborde til boghylder og kontorartikler.