De bedste badeværelsesløsninger i 2020

De bedste badeværelsesløsninger i 2020

Lige som i resten af huset, er badeværelset også blevet indtaget af smarte, innovative løsninger de seneste år. Vi vil gerne indrette os på en måde, som gør livet lettere for os, når det handler om rengøring, hygiejne og brugervenlighed.

Hos flottebade har vi alt, hvad du skal bruge for at indrette det bedste badeværelse, for lige præcis dig og din familie.

Moderne badeværelser

Når vi indretter vores badeværelse, er vi meget opmærksomme på, at det skal være så brugervenligt, som overhovedet muligt og vi indretter os, meget præcist efter de behov, som vi lige præcis selv har. Så den bedste indretning af badeværelset, er meget individuelt.

Hygiejniske produkter

Nogle af de produkter, som vinder frem i 2020, er berøringsfrie produkter, som er med til at højne hygiejnen i hjemmet. Det kan være sensorstyrede armaturer, elle affaldsspande, som kan åbnes uden at røre med hænderne..

Også toiletter, som kan rengøre dig med vand efter toiletbesøg, er meget populære i 2020. Det er langt mere hygiejnisk, at rengøre sig med vand, fremfor toiletpapir. Mange af os, er stødt på denne type af toiletter, når vi har været i udlandet.. De går under betegnelser som; dusch-toilet, hygiejne toilet og japansk wc.

Der findes også enkelte modeller at disse dusch systemer, som kan eftermontere på de fleste almindelige toiletter.

Mange toiletter, badmøbler og bruseafskærmninger i glas, findes i dag i rengøringsvenlige overflader, hvor kalk og snavs, har vanskeligt ved at sætte sig fast. Det betyder mindre behov for rengøring og at produkterne holder sig pæne i længere tid.

Det bedste vadeværelse?

Hvad er ellers det bedste badeværelse?? For noget er det, at det er praktisk og rengøringsvenligt, for andre er det at det er et sted for afslapning og genopladning. Så det er et meget individuelt spørgsmål. Så det rigtige svar ligger måske et sted midt imellem, at det bedste badeværelse, er et som passer til lige præcis dine behov og ønsker og der, hvor praktik og hygge går op i en højere enhed.