Den moderne stil

Den moderne stil

I den moderne verden har vi en moderne kultur. Sammen med det har vi også en moderne stil. Den rene, smarte og enkle stil. Det kalder vi den nordiske stil. Det er blevet utrolig populært at have en korkvæg, hvorpå man kan hænge billeder af sine børn, familiemedlemmer eller venner. Man kan hænge ugens indkøbsliste op eller de arbejdsopgaver man skal igennem løbet af dagen. Eller i det hele taget ting man gerne vil have op at hænge. Nogle vælger også at have en korkvæg til ren dekoration, fordi de synes, at det er flot.

Det er praktisk

Mange finder det utrolig praktisk med en korkvæg. Og så kan man få dem i et bredt udvalg! Nogle rene og enkle, andre med et smukt bølget mønster der giver kontrast til stuen, kontoret eller rummets ting. Man kan endda designe sine egne – med f.eks. eget logo – på diverse hjemmesider. Måske er man på jagt efter det stilrene, eller også er man på jagt efter det, der er mere kreativt. Det er godt, at begge dele er praktisk, smukt og passer lige til den person, man er. Korkvægge er også lyddæmpende, hvilket giver en god akustik i større rum. Dens overflade optager heller ikke snavs, så den er modstandsdygtig overfor bakterier og svamp. Så kommer den heller ikke til at lugte. Korkvæggene er tilmed lette at sætte op. Mange skal blot limes op med vævklæber med en tandspartel.

Det er super miljøvenligt

Korkvægge er et super miljøvenligt produkt, der er lavet af 100% naturlige produkter. Det udleder derfor heller ikke giftige gasser ved forbrænding. Det hele er et plus, hvis man går op i klimaet og vores fremtid. Mange af de korkvægge, der kan købes i dag, er rest fra vinprop produktionen. Så vi sparer altså på vores affald. Korkvægge og kork generelt brugt til isolering, er også energisparende!