Design din egen plakat med egne billeder

Design din egen plakat med egne billeder

Er du træt af at have de samme vægbilleder hængende, som andre har? Upersonlige kopier af fotos eller malerier som du også har set på internettet eller hos en ven. Løsningen på dette problem findes ved, at du kan designe din helt egen plakat med egne billeder. På denne måde kan du skabe unikke vægdekorationer og sætte et mere personligt præg på indretningen af dit hjem. Hermed vil dine vægge ikke længere ligne nogen andres.

Mulighederne er mange

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal til at designe din egen plakat. Sæt dit personlige præg på din plakat gennem utallige kombinationer og valg af farver, stilarter, layouts og plakatens størrelse. Med henblik på layout menes, at du kan arrangere tekst, illustrationer og andre grafiske virkemidler på din plakat. Teksten kunne eksempelvis være en vigtig læresætning eller dato og sted for et godt minde. Billedet du vælger kan være et, som du selv eller en ven har taget. Så kommer det endda op og hænge frem for at være gemt væk på kameraet eller mobilen. En selvdesignet plakat er desuden en oplagt gaveidé, eftersom du kan vælge billeder af dig og dem, du holder af.

Sådan gør du

Du skal igennem få simple trin i designprocessen. I første omgang skal du vælge stilarten til din plakat. Dernæst uploader du dit billede og beskærer det, hvis det ønskes. På tredje trin kan du indsætte tekst og vælge mellem tre størrelsesformater, som passer til de standard rammestørrelser, der kan købes i butikkerne. Hvis du allerede ejer en ramme med en speciel størrelse, kan du sende en forespørgsel på disse mål. Når du har designet og bestilt plakaten, vil du modtage et udkast af din plakat på mail, så du kan godkende den, inden den endeligt produceres.

Kom i gang og design egen plakat!