Det moderne gulv

Det moderne gulv

Hvorfor ikke vælge kombination af styrke og elegance, når du lægger dit nye gulv?

I dag fravælger flere og flere de typiske sten- og flisegulve til fordel for epoxy gulve. Der er intet i vejen med de traditionelle gulvtyper, men muligheden for flotte, holdbare og ikke mindst rengøringsvenlige epoxy gulve vejer tungt, når der skal træffes beslutning om det nye gulv.

Hvad er et epoxy gulv?

Epoxy er et meget stærkt bindemiddel, der hærder hårdt op, hvorfor det er yderst solidt og kan bruges kort efter, det er lagt.

Fordelene ved epoxy er:

Det er let at lægge

Epoxy gulvet er let at lægge, da man glatte en masse udover det pågældende område. Gulvet skal naturligvis glattes ud, hvorefter det hærder og hurtigt er klar til brug. Det er let at lægge selv på mere ujævne overflader.

Der er gode designmuligheder

Fordi gulvet lægges som en blandet masse, er der gode muligheder for at indarbejde flotte detaljer og spil i gulvet, der giver et unikt liv til dit gulv. Det kan være alt fra farver til mønstre eller særligt rustikke overflader – også med henblik på skridsikkerhed.

Det er ekstremt stærkt

En af de bedste egenskaber ved epoxy gulvet er dets styrke. Epoxy bruges i alt fra køkkengulve til lagerhaller eller i garager. Kort sagt kan gulvet holde til alt fra travle familier til tunge køretøjer.

Det er rengøringsvenligt

På grund af gulvets høje slidstyrke, kan du rengøre det med alverdens maskiner og produkter. Gulvet er designet til, der skal kunne fjernes olie og kemikalier, hvorfor det kan vedligeholdes let. Bemærk desuden, der ikke er riller eller revner i gulvet. Der er med andre ingen svære områder, du skal kæmpe med at komme i bunds med. Du kan derfor let bibeholde de flotte nuancer i gulvet ved hjælp af almindelig vedligeholdelse.

Bredt udvalg af forhandlere

Selvom epoxy gulve stadig ikke er de mest anvendte i boliger, findes der mange firmaer, der kan lægge gulvet for dig. Det er til enhver tid at foretrække at bede om et uforpligtende tilbud fra flere virksomheder, så du kan sammenholde de enkelte tilbud og hernæst vælge dig en leverandør.