Sådan forbereder du dig til at holde festen i haven

Sådan forbereder du dig til at holde festen i haven

Når man skal holde en storslået fest, så har man to muligheder. Man kan enten vælge at holde ude i et selskabslokale, hvor man har andre til at sørge for at det praktiske eller man kan vælge at holde det hjemme i noget mere trygge rammer, men her skal man så også selv sørger for at stå for alle de små ting som f.eks. maden, der skal serveres, bordene der skal sættes op, dekorationerne på bordene og selvfølgelig også det store arbejde med oprydningen bagefter. Det er disse dilemmaer som mange fest arrangører står med hvert år.

Vil du vide meget mere om fest? Så gå ind på ideertilfest.dk, hvor der er samlet masser af fest-relateret guides!

Hold festen i et selskabslokale

Nu vil denne artikel godt nok slå et slag for at du bør holde festen derhjemme, da der måske godt nok er nogle bagsider ved at holde festen der, men samtidig er der også masser af fordele, da det jo netop forgår i rammer, som man har fuldt kontrol over og fuldstændig kan kontrollere, hvad der sker. Skulle det dog være tilfældet at du allerede har besluttet dig, at I vil holde i andre festlokaler, så kan det altid være smart at få det arrangeret så hurtigt som muligt. Der er store festdage over hele året, og det er surt, hvis man kommer ud i for dårlig tid så alle de eftertragtede lokaler simpelthen bare er booket.

Vælger du at holde derhjemme?

Hvis du derimod vælger at holder derhjemme så kan du forbedrede dig på en masse arbejde, som du ellers ikke ville have, men samtidig kan du også føle dig tryg ved tanken om at du kommer til at spare en masse penge, og så kan I samtidig have en masse kontrol over festen.

Ryd op i haven inden festen skal foregå

Det siger måske sig selv, men vi vil alligevel nævne det her, for hvis man vælger at holde festen derhjemme, så er der mange der gør det i et telt, som stilles op ude i haven til lejligheden. Dette er også en rigtig god ide, men man skal bare være på vagt over at det kan gå ud over de ting man har liggende i haven. Derfor skal man have ryddet så godt op som muligt inden man beslutter sig for at gøre det på denne måde.

Kilder: http://husoghaveavisen.dk