Det skal du gøre for at give din stue et frisk pust

Det skal du gøre for at give din stue et frisk pust

Hvis du savner noget forandring eller et frisk pust til din bolig, kan du starte med at gøre noget ved din stue. Stuen skal gerne være et hyggeligt samlingspunkt, hvor du kan være sammen med dine venner eller familie. Derfor gør det heller ikke noget, at der er gjort noget ud af at skabe en indretning, der er flot og rar at være i.

Før du indretter

Inden du begynder rigtig at tænke på møbler og tilbehør, kan du gøre noget ud af stuens gulv, vægge og lofter. Det er det, der skaber rammerne for stuen. Hvis du mener, at dine vægge kunne have godt af en klat maling, så er det bare frem med penslerne. Det kan også være, at du vil springe ud af din comfort zone og sætte et fedt tapet op. Hvis du har et trægulv, kan du også give det en kærlig hånd. Efter mange år kan sådan et gulv godt komme til at se meget slidt ud, men det kan du lave om på ved at give det en slibning. Hvis ikke det er nok med en slibning, kan du i stedet prøve med en gulvafhøvling. Det vil få dit gulv til at se ud nærmest som nyt. Hos lbgulve.dk kan de hjælpe med gulvafhøvling i Aalborg og omegn.

Få flere farver ind i din indretning

Som regel skal der ikke specielt meget til at give din indretning et frisk pust. Du behøver ikke gå ud og investere i helt nye møbler. Du kan sagtens nøjes med at tilføje en masse tilbehør. Hvis du gerne vil gøre din stue mere frisk at træde ind i, så gør noget ud af at tilføje nogle flere farver. Det kan du gøre i form af sofapuder, billeder på væggen, vaser m.m.