Et anderledes touch i indretning – få lavet en væg af mos

Et anderledes touch i indretning – få lavet en væg af mos

Det er blevet mere og mere moderne at bringe naturen ind i indretningen på mange forskellige måder. Det må gerne være lidt skævt og anderledes og ikke være så pænt. Dette gælder såvel private hjem som i virksomheder, da det kan være med til at skabe noget blikfang.

Samtidig med, at en anderledes indretning kan være med til at skabe blikfang, kan det også være med til at bryde de nogle gange meget kolde indretninger og dermed give noget sjæl og personlighed til stedet. Samtidig kan det at indbringe naturen eksempelvis i form af planter være med til at skabe et sundt og naturligt indeklima, der kan gavne os som mennesker.

Gavnligt for virksomheder

Da planter kan være med til at skabe et godt indeklima, kan det være en god idé at tænke ind i indretningen i kontormiljøer og andre virksomheder, hvor mange mennesker hver dag bruger rigtig mange timer. En anderledes måde at bringe planter ind i indretning, kan være ved at få lavet en mosvæg. En mosvæg er nemlig særlig god til at skabe netop det gode indeklima, da den samtidig bidrager til en aktiv forbedring af rummets akustik og derudover er en mosvæg ligeledes antistatisk.

Det lyder måske for nogle mystisk at skulle have en væg af mos, men der er ikke så mange skjulte ting bag. En mosvæg er, som ordet antyder, ganske enkelt en væg lavet af mos. Den kan have flere forskellige størrelser og kan stort set sættes op overalt, det kræver blot, at man har en tom vægflade. Derefter er den ganske nem at holde, da den ikke kræver vanding eller lignende.

Har du en virksomhed på Sjælland, og er du blevet nysgerrig på at få monteret en mosvæg på dit kontor eller hjemme ved dig selv – kontakt Deichmann Planter og hør nærmere.