Få mode helt ned i børnehøjde

Få mode helt ned i børnehøjde

Mode gælder for alle aldre. Det er ikke kun for voksne, men der findes og en masse mode i børnehøjde. Børn er forskellige, og det er derfor også meget forskelligt, hvad de vil have på. Nogen vælger en masse farver, mens andre vælger tøj med mønster. Lige meget hvad, så er der tøj til ethvert barn. Børnemode gælder også for børn i alle aldre. Det kan både være babyer, men det gælder også de lidt ældre børn.

Tænk i farver, når det gælder børn

Børn er livlige små personer. Deres tøj skal også være med til at afspejle dette. Det behøves ikke at være pang farver, men kan også være de mere neutrale farver. Det er ikke særlig tit man ser sort eller hvidt tøj til børn. Det er der en grund til. Helt enkelt at børn hellere vil have farver på. Der er også gennem årene blevet diskuteret, hvorvidt der er drenge og pige farver. Dog er det mere normalt i dag, at der ikke kvalificeres sådan farver, men at alle farve er til alle. Det er derfor mere acceptabel at bruge lige den farve man har lyst til. Der findes ingen regler.

Mønstre, billeder og andre ting til tøjet

En anden ting, som børn er meget glade for er mønstre og billeder. Det bliver også brugt mere i moden. Mønstre lever igen op til ideen om at børn er livlige. Det skaber en masse liv og glæde i børnetøjet. Derudover vælger flere tøj, hvor et billede eller figur indgår. Det kan være barnets store helt eller noget der interessere dem. Det kan være en måde, hvorpå børn kan eksperimentere mere. Moden gælder om at vise, hvem vi er. Det her er en måde at gøre det på i børnehøjde. Man skal bare tillade børnene at være en modeekspert.