Find hjælp til algerens – slip for alger på din ejendom

Find hjælp til algerens – slip for alger på din ejendom

Alger tjener et vigtigt formål i naturen som essentiel del af økosystemer i fersk- og saltvand. Og uden alger som det nederste lag i flere fødekæder, ville mange arter havdyr uddø. Hvad angår algerne på din terrasse, taget eller fliserne, er de ikke nødvendige for at holde nogen fødekæde i gang og kan fjernes uden dårlig samvittighed eller tab af biodiversitet i hjemmet.

Dog skal du være forsigtig, når du vælger tilbud på algerens, da du ikke ønsker at sætte kemikalier i omløb, der kan skade naturen ved at forurene grundvandet eller dræbe planter.

Hvilke alger gror på din ejendom?

Hvad angår det, vi kalder alger, dækker ordet over såvel mikroalger som makroalger. Leder du efter algerens, vil det være til at håndtere mikroalger. Disse er encellede mikroorganismer, der holder sig kørende på fotosyntese og vokser eksponentielt. Skilte, facader og biler kan hurtigt få et stort lag mikroalger over sig, der så giver et indtryk af forfald og manglende pleje.

Mættede fedtsyrer er et miljøvenligt aktivstof

Algefjerner går ind og dræber algerne, og hvor der er talrige kemiske stoffer, der når dette mål, skal du være obs på at overholde miljølovgivning ved kun at bruge lovlige produkter. Lovlige midler til at bekæmpe alger tæller algefjerner, hvis aktivstoffer er mættede fedtsyrer. De stoffer sørger for effektivt at dræbe alger og nedbrydes i naturen, før de når grundvandet.

Slip for alger med abonnement på algerens

Du skal ikke regne med, at du bare kan bestille algerens én gang og så slipper for nogensinde at skulle tænke på det igen. Alger vender tilbage, når de får lov til det, så du kan med fordel overveje at oprette et abonnement på tjenester inden for algerens. Derved sikrer du, at du får periodisk bekæmpelse af algerne på din ejendom. Slip for alger ved at søge hjælp til rens.