Få tjekket dit varmeanlæg før vinteren

Få tjekket dit varmeanlæg før vinteren

Når årstiderne skifter, og vi går fra sommer til vinter, begynder det at blive tid til at tænde for varmen. Som regel går det glat med at få tændt op i radiatorerne rundt omkring i landt, men ind imellem udebliver varmen. Hvis du har problemer med varmen derhjemme, så kan det være, du har brug for en VVS’er. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du sikrer, at dine VVS-installationer fungerer som de skal, og altid er klar til brug.

 

Lav en serviceaftale

Det nemmeste måde at sikre, at alle VVS-installationer altid er i tip-top stand, er ved at lave en serviceaftale med en dygtig, lokal VVS’er. Hvis du bor i Holstebro eller Vinderup, kan du med fordel overveje at kontakte en lokal blikkenslager og VVS-mand fra Byens Blikkenslager.

Hvis du laver en serviceaftale, slipper du for selv at skulle holde øje med, om dit varmeanlæg er i god stand. En dygtig VVS-installatør vil nemlig kunne gennemgå alle dine installationer, og for eksempel sørge for at lufte radiatorerne igennem.

Der kan også være penge at spare, ved et besøg fra en VVS’er. De kan for eksempel hjælpe dig til at vælge en mere effektiv varmepumpe, der bruger mindre strøm, eller spare penge på vandregningen, ved at få fixet en dryppende vandhane.

Her kan du finde en dygtig VVS-installatør i Holstebro & Vinderup, der også kan stå for blikkenslageropgaverne.

 

Forskellen på en VVS’er og en blikenslager

Mange blikkenslagere er også autoriserede på VVS-området, og kan altså udføre begge typer arbejde. Dette er nok en af grundene til, at folk tit forveklser de to håndværk. Lidt firkantet kan man dog sige, at en VVS’er udfører vand- og afløbsinstallationer indenfor i huset, og en blikkenslager står for blikarbejde udenfor. Det inkluderer for eksempel arbejde med tagrender, afdækninger rundt om skorstene og altaner, og forskellige typer af facade- og tagbeklædninger.