Find den helt rigtige støvsuger

Find den helt rigtige støvsuger

Der findes mange forskellige støvsugere, og hvad man vælger at købe, afhænger også af, hvad man prioriterer højest ved en ny støvsuger. Nogen ønsker eksempelvis at have en stille støvsuger, så den ikke larmer alt for meget, mens andre ønsker at have en lille støvsuger, der kan nemt kan pakkes væk, og andre igen ønsker at have trådløs støvsuger. Nedenfor kan du få et overblik over egenskaberne ved de forskellige typer af støvsugere.

 

Den stille støvsuger

Den stille støvsuger kan bl.a. være til dig, der har små børn. Det kan være rart at få ordnet støvsugningen under især spisebordet efter børnene har tabt madrester rundt omkring, og det nemmeste vil være at starte støvsugeren, når børnene er lagt i seng. Problemet er bare tit, at en støvsuger som regel larmer meget, og det vil vække børnene, og netop derfor kan en støvsuger med en stillefunktion være en god idé i dette tilfælde.

 

Den lille støvsuger

Den lille støvsuger kan være en god idé for dig, der muligvis bor i et lille hjem eller generelt bare ikke har meget plads til at opbevare en af de større støvsugere. Det er aldrig pænt at have en støvsuger stående fremme i hjemmet, så derfor kan det være rart at have en mindre støvsuger, der ikke fylder meget og nemt kan pakkes væk.

 

Den trådløse støvsuger

Den trådløse støvsuger er meget mindre end den almindelige udgave, og den ligner mest af alt en lidt speciel kost, da den ikke har nogen maskine, der kører rundt på gulvet. Denne støvsuger er både god til børnefamilierne, når der skal støvsuges hurtigt og regelmæssigt, da den er nem og hurtig at starte. Derudover er den også god, hvis man har områder i hjemmet, der ikke har mange stikkontakter, og som derfor kan være svære at nå med den almindelige støvsuger.