Foldegardiner med 105 % prisgaranti

Foldegardiner med 105 % prisgaranti

En klassisk løsning, når der skal vælges gardiner, er det klassiske foldegardin. Netop dette gardin har mange fordele frem for andre gardiner. Et foldegardin er nemt at sætte op og ned, når det skal vaskes.

Et væld af farver

Du kan få en fantastiske mængde forskellige farver på dit nye foldegardin, er du mere til at få mønster på dine gardiner kan dette også nemt findes. Det er en af de skønne egenskaber ved et foldegardin. Tilmed er de så billige at man kan tillade sig at have flere forskellige farver af gardiner at skifte med, til jul eller påske. Det signalerer overskud og klasse og gør lige hverdagen en tand bedre.

Prisgaranti på 105 %

Hos Gardinshoppen.dk får du prisgaranti, det er meget normalt, men hvis du imod forventning kan finde et tilsvarende gardin billigere får du forskellen plus 5% tilbage! Det er en gardinbutik med selvtillid der udsteder den slags garantier.

Mål to gange

En af de mest irriterende ting ved gardiner er at der skal måles op til dem. Det kan godt være svært at forstå de enkelte dele der udgør et gardinmål. Det er faktisk meget simpelt, på YouTube ligger der mange videoer, der viser hvordan du måler op til gardiner.

Hvor store kan foldegardiner blive?

Foldegardiner fra Gardinshoppen kan produceres på dine mål med en bredde på 20 til 260cm og en maximum højde på 300cm. Ved en bredde på mere end 125cm, vil der være en skæring/sammenføjning i stoffet.  Mindstemålet på bredden af foldegardin med kædetræk er 60 cm.

Hvad nu hvis jeg måler forkert?

Hos Gardinshoppen.dk kan du tilkøbe en totalgaranti, det koster 10% oveni gardinets pris, men til gengæld kan du returnere gardinerne, hvis du måler forkert. Når du har returneret dine fejlmålte gardiner bliver dine nye foldegardiner afsendt. Er der forskel i størrelsen kan du blive opkrævet en merpris.

Kan man få børnesikring til gardiner?

Det bør være muligt at tilkøbe en børnesikring når man shopper nye gardiner. Kan du ikke vælge børnesikring bør du finde en anden gardinshop. En børnesikring sørger for at barnet ikke bliver kvalt, hvis det får viklet sig ind i gardinsnoren.

www.gardinshoppen.dk er en online gardinshop med tre års garanti på alle gardiner, persienner med mere til med får du mulighed for at chatte med deres kundeservice, der gerne hjælper dig på vej, hvis du har spørgsmål.