Giv dit trægulv et nyt udtryk med en gulvafslibning

Giv dit trægulv et nyt udtryk med en gulvafslibning

Der er mange, som køber et hus, hvor der allerede er et trægulv, eller som selv vælger at installere det i hjemmet. Har man et ældre hus med et trægulv, som har ligget der i mange år, kan det godt se lidt slidt og trist ud. Det er en skam at lade det blive i den tilstand, da et flot trægulv kan give rigtig meget til et hjem, når det kommer til stil og indretning. Derfor kan det altså være en god idé at få hjælp til at få lavet en gulvafslibning af sit trægulv, hvis det er ved at være lidt slidt og trænger til en kærlig hånd.

Der er mange professionelle firmaer, som kan hjælpe en med en sådan opgave, og et godt eksempel på et firma, man kan kontakte, er, Keis Gulv & Service. De holder til i Danmark på Sjælland og har blandt andet mange kunder i områderne omkring København, Amager og Kastrup. Det er altså blot om at give dem et opkald, hvis man har et nedslidt trægulv, som skal bruge lidt hjælp.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Der er flere metoder, man kan bruge, når trægulvet trænger til lidt hjælp, og herunder findes blandt andet gulvafslibning og gulvafhøvling. Har man et gammelt trægulv, som man gerne vil have genopfrisket lidt, er det dog ikke sikkert, man selv ved, hvilken metode der er mest oplagt. Har gulvet for eksempel kun lidt ridser og skrammer i overfladen, som der skal rettes op på, så er det mere end tilstrækkeligt med en gulvafslibning. Det er derimod nødvendigt med en gulvafhøvling, hvis skaderne i gulvet er lidt mere alvorlige, og der er tale om dybe revner eller skader. Er man i tvivl omkring, hvilken kategori ens eget gulv hører inden under, så hjælper Keis Gulv & Service gerne med rådgivning på netop det område, så man får det bedste slutresultat.