Gør hjemmet til et julehjem spækket med julehygge og juleudsmykning

Gør hjemmet til et julehjem spækket med julehygge og juleudsmykning

Når julen har lagt sig over land og by, sniger den sig også efterhånden ind i de fleste danske hjem, hvor julen sætter sig i kroge, vindueskarme og forhaver. Julen er primært kendetegnet ved en særlig form for hygge, der også giver lyst til at give hjemmet et ekstra nøk opad i hyggedepartementet. Nu hvor det er jul, giver det selvfølgelig mening at pynte op og udsmykke hjemmet med julehygge. Disse juleudsmykninger kan være mange forskellige ting. Herunder finder du lidt inspiration til, hvordan du kan fremhæve og skabe julehyggen i dit hjem.

Inspiration til julehyggen i hjemmet

  • Hvis du vil blande julehyggen med det moderne og stilistiske, kan du anskaffe juledekorationer eller nissedukker af en vis kaliber, kvalitet eller mærke. Der findes mange særligt designede julekugler, hvor du kan finde nogen, der afspejler noget, du holder af. Du kan også vælge dukker eller figurer, der giver et stilistiske hygge-look – det kan f.eks. være Maileg nisser, der har et helt særligt look. Håndlavede nisser fra Maileg giver helt sikkert dit hjem hygge med et moderne tvist.
  • Det ultimative våben, der kan skabe julehygge af en særlig grad, må være juletræet. Et grantræ med prang og pragt, med en stærk mørkegrøn farve, friske grannåle og en aura af jul – så bliver hele hjemmet fyldt med følelsen af julehygge med det samme. Du kan herefter dekorere den med alt godt fra julekassen på loftet, der fungerer som prikken over i’et.
  • Hvis du har store, flade overflader, der ikke rigtig bliver brugt aktivt, kan du lave dem om til et nisselandskab med vat som sne, spejle som isdækkede søer og diverse små nisser, der boltrer sig rundt i det opbyggede landskab.
  • Hvis du mest vil vise dig frem for naboerne, skal du slå til i forhaven/altanen med glimtende lys, bevægende figurer og alt derimellem.