Køb din drømmeprinter

Køb din drømmeprinter

Essays. Kuponer. Kørselsvejledning til sidste øjeblik til bedstemors hus. Uanset hvad du har brug for at udskrive, er der en hjemmeprinter, der kan gøre det. Og intens konkurrence blandt konkurrenter som HP, Epson, Canon og andre har tvunget priserne til så absurde lavt, at du nu kan gå ind i en butik – også dit lokale supermarked – og gå ud med en ny printer til 700 kr. eller mindre. Men det kan være svært at vælge en hjemmeprinter i betragtning af det store antal muligheder på markedet, for ikke at nævne de indviklede vilkår, der kun synes at komplicere processen. Med det i tankerne har vi sammensat en hurtig og snavset købsguide til valg af en hjemmeprinter med enkle forklaringer på nogle af de mest almindelige vilkår og anbefalinger, der tjener de fleste brugere.

Vælg den rigtige model

Det første spørgsmål, som alle printerkøbere skal tackle, kommer til et simpelt spørgsmål om, hvad og hvor meget du planlægger at udskrive. Inkjetprintere bruger blækpatroner, der påføres vådt på papiret og hurtigt tørres, mens laserprintere bruger toner, en type blækstøv, der bindes til papiret til hurtige resultater og effektiv ressourceforbrug. Farveblækprintere udgør størstedelen af markedet, simpelthen fordi de kan udskrive næsten alt: Essays, cirkeldiagrammer eller blanke fotos. Og dagens inkjetprintere og alt-i-dem er hurtige, ofte med udskrivningshastigheder, der konkurrerer med eller overgår deres laserpartikler.

Forskellige muligheder

Laserprintere er stadig et godt bud på kontorindstillinger, når det meste af den udskrivning, du skal gøre, er i sort / hvid. For det meste kan monokrome lasereprintere købes til overkommelige priser, tilbyde en god udskrivningshastighed og i de fleste tilfælde give udskrifter til en lavere pris pr. Side end en farveblækstråle. Men du er nødt til at beslutte, om du vil opgive den fleksibilitet, som en farveblækprinter tilbyder. Farvelaserprintere er en anden mulighed, men de har generelt en højere pris pr. Trykt side end en farveblækstråle.