Newyorker hjem med et flisegulv af beton

Newyorker hjem med et flisegulv af beton

New York er kommet til Danmark. Mere præcist er den industrielle og moderne Newyorkerstil at finde flere og flere steder – både i industri, butikker, restauranter og i private hjem. Med polerede betongulve kan du give dit hjem et råt og unikt look, og den glatte overflade, vil gøre gulvet nemt og hurtigt at rengøre. Så drømmer du om et unikt, flot og kvalitetsfyldt flisegulv, så er et poleret Newyorker betongulv den perfekte løsning for dig. Newyorkergulve er især populære i lejligheder i storbyer, hvor gulvet især kan være med til at understrege personlighed. Boligtrends kommer og går, og derfor kan det være svært at følge med tendenserne. Ønsker du at holde dig opdateret på generelle emner i din storby, så kan du se mere omkring Aarhus nyheder på nettet.

 

Skab dit eget New Yorker gulv

De polerede betongulve er lavet af et naturligt materiale, og derfor er der aldrig to New Yorker gulve, der er ens. Det er derfor utrolig nemt at sætte sit eget personlige præg på gulvet, der kan tilpasses lige præcis efter dit behov.

 

Et Newyorker gulv kan variere fra en lys betonfarve til mørkere nuancer. Lige gyldigt hvad vil et Newyorker gulv ikke give et ensfarvet gulv men et gulv med forskellige nuancer og naturlige mønstre. Der findes forskellige gulvlægningsteknikker og efterbehandlinger, der har indflydelse på, hvordan det endelige gulv kommer til at se ud.

 

Gulvet skaber også gode muligheder for resten af indretningen. Det neutrale og rolige gulv, gør det lige til at møblere og indrette med forskellige materialer og farver.

 

Det skal du være opmærksom på

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil have anlagt et betongulv. Her er nogle af de vigtigste.

 

Først er det vigtigt, om dit undergulv kan bære et betongulv, eller om der først skal laves ændringer. Betongulv har det samtidig bedst, hvis det bliver delt op i mindre felter ved at lave ‘dilatationsfuger’. Dette sikrer, at betongulvet, der nemt reagerer på temperatur og fugt, kan give sig uden at sprække. Betongulve skal overfladebehandles ordentligt, da de ellers kan være meget følsomme over for eksempelvis farvestoffer og andet snavs. Overfladebehandlingen skal holdes ved lige for at sikre et velholdt gulv.

 

Betongulvet kan have en evne til at medvirke til dårlig akustik i store lokaler, hvor der ikke er støjdæmpende ting. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvorvidt gulvet vil passe med rummets størrelse, indretning og funktion. Find flere Aarhus nyheder på nettet og hold dig opdateret på din by og dens mange trends og generelle nyheder.