Renovering: få dine pæne nye gulve i hele huset

Renovering: få dine pæne nye gulve i hele huset

At vælge gulve til huset er en stor – og vigtig – beslutning, som er med til at sætte sit præg på hjemmet. Det at skulle lægge nye gulve kan ligeledes være en stor udgift på boligposten, og derfor kan det altså godt betale sig at få det gjort ordentligt. Gulvene i huset kan nemlig fungere som en rød tråd i hele huset, hvorfor man bør lægge mange overvejelser i sit valg. Både i forhold til hvilket rum gulvet skal være i, hvor slidstærkt og holdbart det skal være, hvilke farver og udtryk skal gulvet have – og som børnefamilie kan det være en god ide at tjekke op på, hvor meget vedligeholdelse gulvet kræver, og hvordan det rengøres.

Nyt gulv eller gulvafslibning i Nordsjælland?

Er du bosat i Nordsjælland, og står du og skal have lagt nyt gulv i dit hjem, eller trænger dine gamle trægulve til en overhaling, så kan Nikma-gs.dk hjælpe. De har specialiseret sig inden for gulvlægning og gulvafslibning.

Hvordan vælger man et moderne gulv, der passer til huset?

Det kan være svært at sætte ord på hvilke typer gulve, der er moderne i tiden. Det vigtigste er at vælge et gulv, som du først og fremmest synes er pænt, da du skal kigge på dem hver dag. Dernæst bør du gå efter at vælge et gulv, der passer til huset. Et ældre hus fra 60’erne og 70’erne kalder på en type gulv, hvorimod en anden type gulv oftere er at finde i nybyggerier. Eksempelvis vil man i huse fra 70’erne og 80’erne ofte støde på grovere materialer med enten klinkegulve med små klinker på badeværelserne eller mere rustikke og ru brædder på gulvene i hjemmets stuer. I dag ser man eksempelvis ofte store klinker som et gennemgående element i nybyggerier.